Sen piti olla vain tavallinen kulmakarvaoperaatio – lopputulos uskomaton katastrofi!

07.03.2015

22-vuotias brittinainen toimii ikävänä esimerkkinä siitä, kuinka pienemmässäkin kauneusoperoinnissa kannattaa valita tekijä huolella. Hän löysi muutama vuosi sitten netistä alennuskupongin, jolla sai 420 euron kulmien kestopigmentoinnin vain 120 eurolla.

Nainen antoi ensin kulmakarvojensa kasvaa luonnollisesti – ohjeiden mukaisesti. Tatuoija kuitenkin vahasi ne melkein kokonaan pois. Asiakas huomasi heti työn valmistuttua jotain olevan pielessä, koska hän näki peilistä omat kulmakarvansa pigmentointien alapuolella.

Myyjä kuitenkin väitti heiton johtuvan turvotuksesta ja ehdotti jopa Botoxin laittamista, jotta palaset saataisiin kohdilleen. Naisen ihon toivuttua karmea lopputulos sai kuitenkin varmistuksen.

Hänen kasvonsa näyttivät olevan varustetut tuplakulmakarvoilla. Nainen kertoo Mirror-lehdelle kärsineensä asiasta niin paljon, että hän kadotti ruokahalunsa, eikä pystynyt menemään häpeän vuoksi työpaikalleen asiakaspalvelutehtäviin.

Surkeinta tapauksessa on se, ettei virhettä ole saatu kokonaan korjattua. Vuonna 2012 nainen meni tatuoinninpoistoon, joka maksoi lähes 500 euroa. Pigmentoinnit kuitenkin vain vaalenivat, ja hän joutuu peittämään niitä päivittäin meikillä.

Kuvat täällä

 

Lisää luettavaa