Shokkiero: Akseli Herlevi ja Emmi Suuronen – näin kommentoivat!

Kaunis rakkaustarina on tullut päätökseen.

07.02.2023

Kokki-ravintoloitsija Akseli Herlevi ja ex-missi-rakennusmestari Emmi Suuronen ovat eronneet parin vuoden yhdessäolon jälkeen.

He kertovat asiasta somessa.

-Olemme päätyneet Emmin kanssa eroamaan. Haluamme päättää suhteemme yhtä kauniisti miten elimmekin yhdessä pari vuotta. Suhteen päätökseen ei liity draamaa ja eroamme ystävinä. Haluaisin pyytää sivullisilta, meidän seuraajilta ja medialta rauhaa asian käsittelyssä. Todetaan tässä samalla, että en tule kommentoimaan erosta enempää, koska asia ei muille kuulu kuin meille. Haluan Emmille vain hyvää ja toivon pelkästään myötätuulta hänen purjeisiinsa, kirjoittaa Instassa Akseli.

Emmi jatkaa:

-”Niin kauan kuin yhdessä on parempi.” Näin luvattiin pari vuotta sitten, ja nyt tuli aika jatkaa erityistä suhdettamme ystävinä. Yhteinen matkamme on ollut täynnä hauskuutta, ikimuistoisia hetkiä sekä se on kasvattanut meitä kumpaakin ihmisenä. Tästä olen erityisen kiitollinen Akselille. Eroomme ei liity draamaa ja toivon asian käsittelyyn rauhaa sekä kunnioitusta jokaiselta taholta. Kommenttia en myöskään tule antamaan tästä nyt tämän enempää. Sen pituinen se.

Lisää luettavaa