Skandaalin ryvettämä TokyoBunny astui julkisuuteen: ”Ei ole totta”

Julkaisi TikTokissa puolustuspuheen.

26.01.2023

Cheekin tallista ponnistava räppäri TokyoBunny joutui joitakin viikkoja sitten kohun silmään. Hänen takuuvarmaa hittikamaa oleva biisinsä soi ahkeraan, mutta TokyoBunnystä alkoi levitä outoja viestejä ja hänen itse julkaisemaansa videomateriaalia.

Eräällä TokyoBunnyn julkaisemalla TikTok-videolla nainen antoi suuseksiä miehelle. Yhdellä videolla räppäri kuvasi itseään makuulla, kun häntä riisuttiin.

– Hahahahhahaha mua raiskaa vitu ärsyttävää! kuului videon ohessa teksti.

TokyoBunny pysyi hiljaa, vaikka häneen kohdistettiin jos jonkinlaisia syytöksiä. Nyt hän on avannut sanaisen arkkunsa. Hän kirjoittaa julkaisemallaan videolla:

-Kiusaatte mua ihanku olisin se bad guy. Mut Ihsm, mua ei ees pysty koskaa ikin pysäyttää, kosk Mun visiot on liia kirkkaat ja mua on tarkotettu tekee niit juttui mitä mua on tarkotettu tekemää! ne on jo aikoi sit tähtii kirjotettu – so just enjoy my ride while it lasts ” driftaaaan 💯 mä oon vitu mario”. Heittaa tai oo mukan non of my bussines.

Hän totesi myös etteivät jutut, jotka hänestä liikkuvat ole totta.

– Noi jutut ei oo totta.  Miks vitus antaisin äijjän raiskaa muijjaaa. Paskoisin sen äijjän jos näkisin tollast, artisti toteaa. Not on my watch. Search for the rapist!

@imtokyobunny

kiusaatte mua ihanku olisin se bad guy. Mut Ihsm, mua ei ees pysty koskaa ikin pysäyttää, kosk Mun visiot on liia kirkkaat ja mua on tarkotettu tekee niit juttui mitä mua on tarkotettu tekemää! ne on jo aikoi sit tähtii kirjotettu 📚😈💕#shinybrighty ✨ so just enjoy my ride while it lasts ” driftaaaan 💯 mä oon vitu mario”. Heittaa tai oo mukan non of my bussines🧖🏻‍♀️🧖‍♀️🥵

♬ son original – frozy.qlf

Lisää luettavaa