Sofia Belórf puolustautuu maskikohussa: Joskus unohtuu…

Kuvakaappaus Sofian vlogista Metropoli-verkkolehdessä

Sofia puhuu. Ugh.

Sofia Belórf on ottanut kantaa sensaatiouutisointiin. Tämän hän tekee videoblogissaan eli vlogissaan Metropolin alustalla.

-Sitä miettii käytöstään nykyisin enemmän, mikä on ikävää, koska pitäisi saada olla oma itsensä. Jos vaikka pariskunnan jokaista elettä seurataan… jos mulla on vaikka kiivas keskustelu poikaystävän, eksän tai kaverin kanssa, se tulkitaan heti että hirveä riita. Muillakin on samoja tilanteita, mutta ne eivät ole aina lehdessä, Sofia sanoo ja jatkaa:

-Kun on silmätikku, niin halutaan aina tulkita väärin tai negatiivisesti. Jos vaikka väittelen asiallisesti puhelimessa, niin se on seuraavana päivänä, että Sofia huusi puhelimeen raivona.

Kenen tahansa elämään kuuluu normaalisti näitä tilanteita Sofian mukaan, mutta julkkisten kohdalla asia saadaan vaikuttamaan isommalta kuin se onkaan, eräänlaiselta jatkumolta.

Sofia myös ottaa kantaa maskikohuun. Häntä on somessa syytetty siitä, ettei hän käytä maskia julkisilla paikoilla:

-Jos mut kuvataan kauppakeskuksessa ilman maskia, joskus kun se on unohtunut… annetaan heti kuva etten käytä koskaan maskia. Hyvin usein näissä jutuissa liioitellaan. Sofian vlogiin Metropolissa.

Aiheet: