Sointu Borg vastasi arvostelijoilleen: ”Olet tyhmä, raju sana tuo tyhmä, mutta tarkoitan sitä”

Sointu ei säästele sanojaan.

24.10.2022

Kirjailija-yrittäjä Sointu Borg saa joka päivä somessa arvostelua ja häneltä kysytään mitä lisäarvoa kiroilu, keskisormen näyttäminen ja tisseistä jauhaminen muka tuovat hänen ”juttuunsa”.

Sointu on päättänyt vastata:

-Puetaanpa asia seuraavasti. Olemassaoloni ei tarvitse palvella juuri teidän käyttötarkoitustanne tai mieltymyksiänne. Ei tämä ole mikään helvetin sekatavarakauppa. Jos aidosti ajattelet, että tapani ilmaista itseäni tai rakentaa omaa brändiäni on vääränlainen vain siitä syystä, että se ei resonoi juuri sinussa oikeanlaisella tavalla, olet tyhmä. Raju sana tuo tyhmä, mutta tarkoitan sitä. Tällainen ideologia on yksinkertaisesti puhdasta idiotismia.

-Kukaan, painotan kukaan, ei voi olla jokaisen pala kakkua. Surullista juu, mutta maailma ei toimi niin. Vaikka olisit maailman näkymättömin seinäruusu, jotakuta vituttaisi pärstäsi silti. Naapurisi mielestä voit lajitella roskasi huonosti, tuntemattoman ihmisen mielestä tapasi seistä ja kävellä voi olla kertakaikkisen raivostuttava.

Soinnun mielestä jonkun mielestä hän on päästänsä sekaisin oleva huomiohuora, mutta se on elämää se. Itseään tyrkyttävän kylähullun maine ei hänen mielestään sinänsä ole se pahin mahdollinen.

-Se antaa kummasti lisää liikkumatilaa. Lääniä puuhastella, Sointu naulaa.

Hän toteaa, että jos ihminen on koko ajan kontallaan pylly pystyssä joka suuntaan, siitä tulee vain peppu kipeäksi.

Jälleen niin viisaita sanoja tältä naiselta – odotamme jo seuraavaa kirjaa!

Lisää luettavaa