Suomalainen tv-julkkis eroottisessa yläosatonkuvassa – ei ole ennen moista nähty!

Harvinainen kuva.

Sampo Kaulasen rinnalla julkisuudessa vahvasti elävä ”kauppiaanrouva” Minttu Michele Murphy-Kaulanen on poseerannut netissä huikeassa kuvassa.

Hän on siinä yläosattomana.

Hän kertoo olevansa mielestään lihava, epänaisellinen hyllyvine selluliittisine reisineneen ja mahamakkaroineen.

Juu et ole!

-Nyt mä olen tietenkin iloinen saavutetusta painonpudotuksesta, mutta sama vääristynyt kehonkuva jyllää päässä. Edelleen se ”Olet mitä syöt” nainen tuijottaa peilistä, vaikka järki kertoo minussa tapahtuneen muutoksen jo pelkästään muuttuneen vaatekoon perusteella, nainen kirjoittaa ja jatkaa:

-Tää vääristymä on ollut mun mielessä jo yläasteelta saakka, koska en ollut vartaloltani kuin muut mun ikäiset. Ja koska siitä huomauteltiin vaikka kommentein ”läskiperse neekeri”, niin senhän tietenkin uskoo. Se kulkee mukana aina. Joten kun huutelette ja huomauttelette ihmisille heidän ulkonäöstään niin muistakaa yks juttu. Se voi näyttää ulkoisesti siltä ettei tunnu missään, mutta se lasti ja se sonta tarttuu. On paljon helpompi uskoa itsestään huonoja asioita kuin niitä hyviä.

Hyvä sanoma. Hienoa kehopositiivisuutta.

View this post on Instagram

True story: Mä painan tässä kuvassa tasan saman verran kuin nyt. Grammalleen. Silti mä olen kuvan otto hetkellä paniikissa ja epävarma. Omasta mielestäni lihava, epänaisellinen hyllyvine selluliittisine reisineni ja mahamakkaroineni. Nyt mä olen tietenkin iloinen saavutetusta painonpudotuksesta, mutta sama vääristynyt kehonkuva jyllää päässä. Edelleen se ”Olet mitä syöt” nainen tuijottaa peilistä, vaikka järki kertoo minussa tapahtuneen muutoksen jo pelkästään muuttuneen vaatekoon perusteella. Tää vääristymä on ollut mun mielessä jo yläasteelta saakka, koska en ollut vartaloltani kuin muut mun ikäiset. Ja koska siitä huomauteltiin vaikka kommentein ”läskiperse neekeri”, niin senhän tietenkin uskoo. Se kulkee mukana aina. Joten kun huutelette ja huomauttelette ihmisille heidän ulkonäöstään niin muistakaa yks juttu. Se voi näyttää ulkoisesti siltä ettei tunnu missään, mutta se lasti ja se sonta tarttuu. On paljon helpompi uskoa itsestään huonoja asioita kuin niitä hyviä ❤️ #olenmitäolen #letmebeme

A post shared by Michele Murphy-Kaulanen (@kauppiaanrouva) on

Aiheet: