Suomalainen tv-persoona hakeutui lääkäriin: Epäilee psyykkistä sairautta itsellään

Tv:stä tuttu Antti Kurhinen kirjoittelee marraskuiseen blogiinsa vakavia. Hän pohtii elämäänsä ja sitä miten aika on kulunut, eikä hänellä vieläkään ole omaa kultaa ja tietynlaista pysyvyyttä elämässä, kuten perhettä. Välillä Antti kaipaa tätä, välillä tuota, eikä hän tunnu olevan pitemmän päälle mihinkään tyytyväinen.

Mies onkin alkanut ajatella, voisiko hän kärsiä kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä, siitä samaisesta, jonka kanssa Cheek tuli jokin aika sitten julkisuuteen. Antti kiittelee Cheekin rohkeutta. Hän kirjoittaa blogissaan:

-Perkule ei tota jaksa koko aikaa kun elämä on pelkkää vuoristorataa mielialojen suhteen! (…) Olenkin nyt hakeutunut lääkäriin sen osalta ja katsotaan mitä diganoosia he minulle tekevät. Ja se olisi niin helpottavaa tietää mikä on ja samalla saada apua siihen, niin vihdoin saisin elämän tasapainotettua, enkä säntälisi kuin harakka kaikkien juttujen perään luopuen niistä vähän ajan päästä. Jos diagnoosia ei tule, niin sitten olen vaan menetetty tapaus, joka ei ole tyytyväinen elämässä mihinkään ja säntäilee sinne sun tänne kuin perseeseen ammuttu karhu.

Lue Antin postaus täältä.

Aiheet: