Suomalainen veemäinen naapurikyylä estää köyhien lapsiperheiden ruoka-avun – köyhiä auttavaa uhkaa häätö asunnostaan!

Voi luoja, että pistää vihaksi.

29.10.2017

Malminkartanossa 2 vuotta toiminut noin 60 perhettä joka viikko auttava vähävaraisten hävikkiruokajakelu lopetetaan. Syy näyttäisi olevan se, että naapureista ei ole kiva nähdä köyhiä.

Näin kertoo eräs Facebook-käyttäjä omilla sivuillaan.

Selonteossaan hän kertoo seuraavaa:

”Elikkäs Malminkartanossa vapaaehtoinen kotiäiti pyörittää suurimmaksi osaksi yksin ja omasta kodistaan käsin hävikkiruuan jakelua 60 perheelle. Hän hakee ruuat, laskee kuinka paljon kullekin riittää, ilmoittaa kaikille avun saajille ja jakaa ruuat tarvitseville. Täysin pyyteettömästi ja enkelin kärsivällisyydellä. Joka viikko. Ilman palkkaa. Tämä kaikki tapahtuu kaupungin vuokra-asunnosta, tietenkin, koska kaupunki on katkaissut rahoituksen paikalliselta yhteisötalolta.

Nyt joku naapuri on löytänyt suomalaisen naapurikateuden ytimen ja on vetänyt herneen, palon ja koko puutarhan sieraimeensa siitä että kerran viikossa pihalle tuodaan pakettiautolla ruokaa, ja erityisesti siitä että pihalla käy silloin päivän mittaan muutama lapsiperhe hakemassa omiin muovipusseihin ruokaa. Ja juttelemassa keskenään. Lapsiakin on, tiedättehän miten perseestä se on katsoa toisten lapsia.

Tässä vaiheessa tarina on vielä ihan arkinen, Suomihan on täynnä pikkumaisia ihmisiä. Yllätyskäänne nähdään kun kaupungin kiinteistön talotoimikunta asettuu tämän renkaiden puhkomisella uhkailevan ja lasten edessä raivoavan naapurin puolelle ja antaa yksinomaan tämän idiootin valitusten perusteella KIRJALLISEN VAROITUKSEN ”HÄIRITSEVÄN ELÄMÄN VIETTÄMISESTÄ”!!! Se siis tarkoittaa että jos vähävaraisten ruoka-apua ei lopeteta niin tämä vapaaehtoinen auttaja häädetään asunnostaan! Varoituksen perusteet ovat erityisen tragikoomisia, ottaen huomioon että tältä pohjalta voidaan suorittaa häätö:
-talon eteen pysähtyminen lastauksen ajaksi
-ihmisten kutsuminen hakemaan ruokaa
-elintarvikkeiden säilyttämisestä ja käsittelystä aiheutuva meteli(?!)”

Koko tekstin löydät alta. Uskomatonta touhua kyllä, ja vihaksi pistää, voi luoja.

Lisää luettavaa