Suomalaisäidin järkyttävä postaus netissä: Mitä mä teen?

16.03.2017

Kiusaaminen puhuttaa eilen uutisoidun niin kutsutun risumiehen kuoleman jälkimainingeissa. Nyt avautuu suomalaisäiti, joka on kirjoittanut järkyttävän postauksen sosiaaliseen mediaan.

Näin äiti kirjoittaa:

-Kertokaa mulle mitä mä teen. Kakkosella koulussa olevaa tyttöä on kuristettu, painettu maahan ja pidetty jaloista sekä käsistä paikallaan siinä ja potkittu selkään.

Äidin mukaan koulusta ei ole otettu yhteyttä vanhempiin, vaan asia on ”selvitetty” siten, että tyttö on seissyt koko luokan edessä ja kertonut, että ei ole kivaa käytöstä satuttaa, ja homma sillä selvä.

Äiti on ihmeissään:

-(Tästä) ei siis ole keskusteltu kiusaajien kanssa erikseen, vaan koko luokan. Ei ole käyty kouluterkkarilla vaikka tyttö valitti selkää. Lääkärissä on käyty kotoa käsin.

Kerta ei ole ensimmäinen.

-Tammikuussa tyttö pakotettiin pulkkaan kasvot pohjaa vasten, (sitten) laitettiin toinen tyttö selän päälle, ettei pääse pois ja törkättiin jäiseen mäkeen töyssyyn. Pulkka kaatui, pää osui maahan, kädestä meni tunto ja muisti ei pelannut. Kiusaaja kielsi hakemasta apua, joten kukaan ei tiedä menikö taju. Hammaskin irtosi tuon seurauksena. Koulun kanta; tapaturma sattui leikin tiimellyksessä. Lisäksi kiusaajan isä ihmetteli, että miksi hänen tyttönsä pitää anteeksi pyytää.

Äiti on kirjoittanut opettajalle tekstiviestin kyselläkseen viimeisestä episodista. Hei, onpa harmi, selvitellään asiaa, kuittaa opettaja viestiketjuun oheistetussa viestissä.

Mikä meitä suomalaisia oikein vaivaa?

Lisää luettavaa