Suomalaisisä näki lapsensa aapisen: Meni hermot, kuka viherpiiperö tämän on tehnyt!

Nyt meni kierrosten puolelle.

Suomalaismieheltä on mennyt hermot nähtyään jälkikasvunsa aapisen. Sen sivuilla kerrotaan metsänsuojelusta ja mainitaan muun muassa, että iso ”paha” kone tulee ja kaataa puut metsästä – metsä pitää siis suojella.

Isä raivoaa Facebookissa:

-Mikä jumalauta viherkommunistiporukka on päässy kirjoittamaan jo nykyisen aapisenkin, joka on muuten oikein aivopesuaapinen! Mistähän tuokaan kirja olis tehty, ellei Suomessa olisi hyvin hoidetut ja kestävin hakkuin käsitellyt metsät. Suojeltua metsäpinta-alaakin löytyy maastamme vähintäänkin riittävästi. Voi saatana sentään, eipä tarvi yhtään ihmetellä, että minne tämä maa on menossa, kun tällainen asennekasvatus aloitetaan jo ensimmäisellä luokalla!!! isä pauhaa.

Hänellä meni tunteisiin tarinat siinä määrin, että hän aikoo olla yhteydessä ”johonkin”.

-Niin kyllä keräsin kierrokset, kun sitä luin, että tähänhän tämä ei jää. Sitä kun miettii, että nuo tarinat uppoavat varmaan kaupunkilaislapsiin täysin kyseenalaistamatta ja ikävä kyllä myös osaan maaseudun lapsistakin. Sitten otetaan ja mietitään, että kuinka hyvällä ja kestävällä pohjalla Suomen metsätalous oikeasti on verrattuna muihin maihin ja sen jälkeen vielä huomioidaan metsien taloudellinen vaikutus koko yhteiskunnallemme. Ja sitten tekee mieli kysyä, että MIKÄ on ko. Aapisen kirjoittajien yhteiskuntavastuu kirjoittamastaan paskasta, kun kyseessä on kohtuullisen herkässä vaiheessa oleva kohderyhmä?

Isä julkaisi paatoksensa julkisena.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut