Suomalaisjulkkis osti maasturimersun ja asunnon pilvenpiirtäjänäkymin!

Onnea Erna Husko.

24.03.2024

Hyvinvointivalmentaja Erna Husko vihjaili jokin aika sitten suurista muutoksista elämässään. Olisiko tämä sellainen?

Hän on ostanut asunnon Tallinnasta. Erna poseeraa vielä tekovaiheessa olevassa hulppeassa lukaalissa, josta on näköalat Tallinnan upeille pilvenpiirtäjille. Näin hän kirjoittaa:

-Tämä mimmi osti just itselleen ulkomailta unelmien asunnon! Todistin just itselleni että ne hulluimmatkin unelmat käyvät toteen!

Erna jatkaa hypetystään:

-Tallinnasta kun muutin pois 4 vuotta sitten, tiesin tän päivän tulevan. Tiesin, että haluan tehdä niin paljon töitä, että tänne voisin muuttaa asumaan vielä jonain päivänä. Omaan asuntoon missä mieluisasti saisin päättää kaikki materiaalit lattiasta kattoon. Silloin kun kävelin pankkiin kysymään lainatarjousta seitsemän kuukauden säästöjen kanssa mulle naurettiin ja sanottiin että yritäpä vielä hetki tehdä töitä. Vuodet kuluivat ja tässä sitä ollaan. Oon niin ylpeä että en luovuttanut kaikista vaikeimmistakin jaksoista huolimatta. Tää tuntuu hullulta, että mulla on virallisesti kakkoskoti, mun lempikaupungissa.

Jokin aika sitten Erna osti hienon 80 000 euroa maksavan hybridimaasturin, joka on Mersu. Sen rekkaritunnus on tietenkin ERN-4 eli Erna.

Ernalla pyyhkii hyvin. Hänen nimeään kantava osakeyhtiö on tehnyt myyntiä kahden tilikauden aikana lähes miljoonan. Puhdasta voittoa on tullut yli puoli miljoonaa.

Näyttäisi siltä että raha on tallella, sillä firman oma pääoma on nimenomaan sen puoli miljoonaa.

Selaa alta kuvia:

 

 

Lisää luettavaa