Suomalaisjuontaja paljasti – ollut sinkku liki 20 vuotta, mutta kohta rytisee

Ihanaa, Cristal, ihanaa!

02.06.2023

Cristal Snow on ollut peräti 19 vuotta sinkku. Hän teki paljastuksen sometilillään. Mutta kohta rytisee. Mies aikoo uskaltautua ottamaan tänä kesänä uusia askeleita. Ehkäpä se romanssikin raottaa oveaan.

-Mä olin nuorena ihan suosittu. Mulla oli aina poikaystävä. Joskus kaksikin. Vaihdot tapahtu läpsyjen kanssa. Olin sellainen good time guy. Kaikki tykkäs, mutta kyllästyin kai liian nopeaa. Aina luulin, että sitä voisi olla parempaakin tarjolla. Olin kerran vartin verran kihloissakin. Se oli virhe, suosikkijuontaja ja mediapersoona alustaa ja jatkaa päivityksessään:

-Nyt mä olen ollut 19 vuotta itsenäinen ihminen, rakentanut uraani ja elän hyvin itsenäistä, onnellista elämää. Olen vuosi vuodelta sulkeutunut enemmän ja enemmän parisuhteen mahdollisuutta pois elämästäni. Mutta olen tullut siihen pisteeseen, että alan olemaan se ainut sinkku juhlissa. Kaikilla on joku tai jonkinlainen säätö tai sopimus toisen ihmisen kanssa. Mulla ei ole. Se alkaa tympimään.

Cristal avautuu sinkkuutensa syistä: hän on tottunut olemaan yksin, ja toisaalta hän pelkää. Sitä että sattuu.

-Mua on satutettu ja mä olen satuttanut ihmisiä. Ihmissuhteet on vaikeita. Yksinäisyys on helppoa.

Tätä vuotta hän aikoo katsoa uusin, ruusunväristen lasien läpi.

-Tänä kesänä aion rohkaistua: sanoa kyllä kun joku pyytää treffeille. Ja yritän rohkaistua ja pyytää miehiä treffeille. Aion mennä baareihin ja flirttailla ja tanssia ja antaa romanssille mahdollisuuden. Tää on se kesä. Olenko valmis? Noh en vittu todellakaan… mutta ei kun pelkoja kohti!

Lisää luettavaa