Suomalaiskaunotar väittää: Puhelinlasku perintään työnantajan takia

01.10.2016

Kohukaunotar Cheyenne Järvinen on yhdistetty Cheekiin, Antti Kurhiseen (intiimivideomielessä) ja Junoon. Hän esiintyi viime kuussa Hymy-lehden rohkeissa alastonkuvissa ja pitää nyt blogiaan.

Uusimmassa bloggauksessaan nainen valittelee entisen työnantajansa kanssa tapahtuneita asioita. Välirikko ja kriisi ovat jo takana olevia juttuja, mutta kummittelemaan ja harmia aiheuttamaan on kuulemma jäänyt 239 euron suuruinen lasku, jonka ex-työnantaja on jättänyt maksamatta. Kyse on puhelinlaskusta, ja Cheyenne kertoo sen nyt menneen perintään. Puhelin oli Cheyennen nimissä.

-Olen antanut lisää maksuaikaa ja yrittänyt sumplia parhaimman mahdollisen ratkaisun laskun maksamiseksi. Kukaan ei kuitenkaan enää vastaa viesteihini. Perintäänhän asti se meni kaikista viestikeskusteluista ja sopimuksista huolimatta. Asia pitäisi puida riita-asiana eteenpäin, sillä oma maksukykyni ei riitä maksamaan tuota laskua. Ei hajuakaan, miten mun pitäisi asiaa viedä eteenpäin ja asia alkaa olla todella turhauttava, sillä en halua menettää omia luottotietojani tällaisen takia, Cheyenne murehtii.

Lisää luettavaa