Suomalaismalli käyttäytyi vanhemmuuskurssilla ”räkättäen kuin lapsellinen idiootti”

Tatuointitaiteilija, pin up -malli ja realitytähti Sini Ariell naurahtaa, että hän ja hänen miehensä Stuart taitavat olla vähän erilaisia vanhempia.

07.09.2017

Otsikon hauska lainaus on Sinin itsensä suusta. Australiassa asuva suomalaismalli kertoo tulleensa Stuart-siippansa kanssa vastikään sairaalan vanhemmuuskurssilta. Sini on 31:lla viikolla raskaana.

-Jestas et oltiin sit ihan ”hiukan” erilaiset vanhemmat ku ne muut siellä. Hahaha mä en vaa pysty enkä kykene ikinä käyttäytyy tollasissa tilanteissa, istutaan ringissä ja kaikki niin vaisun asiallisia. Noooh me sit vastailtiin ja räävittiin typerää huumoria koko kaks tuntia. Naurettiin kahestaan kaikille omille jutuillemme kun muut istui varmaankin hyvin vaivaantuneina paikoillaan, Sini hersyttää iloisena.

Se jäikö reissusta räkätyksen vuoksi mitään tarpeellista aivokuoreen, jää nähtäväksi.

-Se jäi mieleen, et kellään ei ollu ollu minkäänlaista pahoinvointia ja kaikki oli niin onnesta sekaisin tulevista vauvoistaan. Oltiin saletisti paskin pariskunta luokkahuoneessa, mut meil on vaa nii sama aaltopituus Stuartin kans. On se kyl vaa niin ärsyttävän ihana. Sit ku himaan ajettii ni vaa räkätettii meidän lapsellista käytöstä…idiootit, Sini päivittää.

Lisää luettavaa