Suomalaismies sen todisti: Apu on lähellä kun sitä eniten tarvitaan!

Facebookissa julkisesti kerrottu episodi valaa uskoa huomiseen.

28.09.2017

Suomalaismies on kertonut tarinansa Facebookissa. Kyse on siitä, että hän unohti eilen lompakkonsa junan penkille Helsingin asemalla lähtiessään junasta.

Työmatkalla Helsingissä ollut mies sulki korttinsa huomattuaan tapahtuman tunnin päästä, käteistä ei tietenkään ollut. Hän kertoo tunteneensa luottamusta VR:n henkilökuntaan ja siivoojiin, koska kännykkäkin oli pari kertaa ”matkustellut löytötavaratoimistoon”.

Mies sai lainattua päivän ruokarahat. Tänään hän soitti löytötavaroihin, ja siellähän se lompakko oli. Hienoa!

-Innoissani tilasin taksin ja lähdin kohti löytötavaratoimistoa. Aika nopeeta tajusin, että kortit on kuoletettu ja taskussa on vitonen. Taksikuskille kerrottuani hän hymähti ja sanoi ettei haittaa, hänelläkin on asiaa samaan toimistoon ja hän voi antaa mulle laskun, mies kiittelee.

Tiskillä vaadittiin lunastuksesta lähes kymppi, mutta hänellä oli vain vitonen.

-Samassa hetkessä olkani yli kuulin taksikuskin sanovan, että minä maksan sen. Todella hienoa, jopa markkumaista palvelua kuskilta. Olihan hän Markku, onnettomuuden uhri suitsuttaa.

Pitkänmatkan junassa kotiin palatessa onni jatkui. Hän oli tuhlannut vitosestaan 4,20 euroa ruokaan.

-Ajattelin, että ostan ravintolavaunun halvimman juoman, hopeateen 60 sentillä. Kerroin tarinani ravintolahenkilökunnalle kehuen VR:n henkilökuntaa rehellisyydestä, ja eikös minulle tarjottu iso kahvi! mies toteaa.

Hän summaa, että on hienoa kokea kohtaamisia, jotka kääntävät harmistuksen iloksi ja kiitollisuudeksi toisten ihmisten hyvyyttä kohtaan.

 

Lisää luettavaa