Suomalaisnainen huolestui miehensä käytöksestä: ”Nukkuvat lusikassa…”

Huolissaan oleva nainen.

23.06.2023

Facebookin Naistenhuone-ryhmässä muuan nainen on päättänyt kysyä apua kanssasisariltaan siihen, onko hänen miehensä käytös aivan normaalia.

Mies oli kuulemma kertonut, että humalassa hän pussailee muita miehiä.

-Välillä kyse on kevyestä moikkaussuukosta suulle, välillä suutelointi saattaa olla pidempiaikaistakin, nainen kirjoittaa.

Mies on kertonut puolisolleen, että mitään himoa tai seksuaalista ei kuulemma ole mukana toiminnassa.

-Mieheni kertoi myös, että saattaa miespuolisten kavereittensa kanssa nukkua lusikassa. Kerrottakoon että itse en kavereitteni kanssa pussaile edes pahimmassakaan humalatilassa, niin en tiedä miten tässä pitäisi nyt suhtautua. Mitä mieltä, onko mieheni toiminta ok? hän kysyy.

-Aika erikoiselta kuulostaa, että puhtaasti platonisessa suhteessa harrastetaan ihan vaan läpällä lusikassa nukkumista ja ”pidempiaikaista suutelointia”. Tai sitten minä ja kaveripiirini ollaan vain jotenkin rajoittuneita, muuan kommentoi.

Eräällä keskustelijalla on oma teoriansa:

-Miehen ei kannata kertoa kaikkia asioita, joita mieskavereidensa kanssa tekee. Kaikki ei todellakaan ole seksuaalista, mutta ei läppääkään. Läppä on vain tekosyy. Kyse on ihan tavallisesta miesporukan jännitteiden purkamisesta ja liittolaissuhteiden vahvistamisesta. Harva nainen ymmärtäisi sitä. Tuossakin nainen pohtii, että jos hän ei tee sitä, miksi miehellä pitäisi olla oikeus tehdä niin. Jos keskustelu tapahtuu tällä tasolla, on parempi, että keskustelua ei käydä ollenkaan.

Lisää luettavaa