Suomalaistytön toivo heräsi – kyselee fuckbuddyn tekosista Face-ryhmässä

Joskus sitä ollaan fuckbuddyjä niin, että toinen ei halua sitoutua ja toinen roikkuu mukana, koska myös oikeasti välittää. Nyt eletään sitten jänniä aikoja.

Kuvituskuva

Muuan Facebookin naisryhmään kirjoittavista jäsenistä elää toiveikkaita aikoja. Hän mietiskelee, että onkohan fuckbuddy sittenkin hänestä kiinnostunut. Merkit ovat tosin epämääräisiä.

-Ei olla kuin fuckbuddyt. Suhdetta mies ei halua, vaan on kolme vuotta nussittu vakiona, toiveikas kertoo muille ryhmäläisille.

Nyt kuitenkin hän epäilee, että josko mies sit-ten-kin olisi kiinnostunut hänestä. Jopa mustasukkainen. Ainakin vähän. Näin nainen tarinoi:

-Se tunne ja häiritsevä olotila, kun tässä olin viikonloppuna taas fuckbuddyllä yötä. Olenko tyhmä, kun luulen että mies on yrittänyt lurkkaa mun kännyä.

Naisen puhelin nimittäin kyseli puk-koodia, eli puhelimeen oli yritetty laittaa virheellisesti monta kertaa väärä pin.

Ilmassa on kuitenkin hämäryyden tuntua. Entä jos mies onkin vahingossa luullut puhelinta omakseen ja räplännyt sitä. Entäs jos tämä ei sitten tarkoitakaan mitään.

Toivomme parasta ja pelkäämme pahinta. Toivoa ei pidä menettää. Ehkä fuckbuddystä sittenkin voi tulla se ihana poikakaveri – kolmen vuoden panemisen jälkeen.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut