Suomipoppareiden rakkauspaljastus Facebookissa meni kännin piikkiin

Näin me päättelemme, mutta emme viitsi häiritä hyvää känniä ja soittaa ja kysyä.

10.09.2017

Kerroimme tänään, että legendaarisen Hausmyllyn kiertueella Lapissa olisi tapahtunut hurjia. Bändin kantava jäsen (silloin kun jalat kantavat) Enzo ja kaunis laulajatarvahvistus (fitness-taustansakin mukaan vahva) Anniina Koivisto olisivat olevinaan pariskunta.

Huhu perustui Enzo ”Hannu” Pulkkisen postaukseen Facebookissa.

Moni arveli korkin avautuneen kiertueella ja homman olevan mielikuvittelua, sillä Enzo hehkutti Facessa vetävänsä lärvit, mutta tyytyvänsä ensin hotellin minibaariin. Asiaan saatiin kuitenkin selvyys, kun Anniina itse ilmestyi kommenttikenttään selvittämään juttua.

-Seuraavana merisää, hän pamautti yksikantaan.

Parisuhdepäivitys poistui päivän aikana vähin äänin Facebookista. Se onkin ehkä hyvä, sillä Anniina on ainakin virallisesti naimisissa, toisen miehen kanssa.

Tänään Enzolle on vihjailtu rakkaudella, että hänen päivityksensä ovat kohta ”Some-Emman” arvoisia, ja että tällaisesta ”reality-Kummelista olisi Heikki Silvennoinenkin kateellinen”. Jäämme odottamaan mielenkiintoista jatkoa.

Keskustelupalstojen kannanottojen mukaan Enzo sekoilee jo kuin Nykänen aikoinaan. Yhteistä heille on kotipaikkakunta: Jyväskylä.

Lisää luettavaa