Suoratoistopalvelulta nolo moka – aspa kertoi Jussille totuuden

Jussi hankki suoratoistopalvelun, mutta huomasi, ettei hänen himoitsemaansa sarjaa enää ollutkaan, sillä sen esitysoikeudet olivat olleet virheelliset.

19.01.2023

Jussi on Kaikki synnit -draamasarjan suuri ystävä. Hän on katsonut kaksi tuotantokautta, ja iloitsi, kun kolmas ilmestyi eetteriin.

Kaikki synnit -sarjaa tarjoilee Elisa Viihde Viaplay, jota Jussilla ei ole. Sitten Jussi havaitsi, että myös Ruudun lisäpalveluna saatava SkyShowtime esittää Kaikki synnit -sarjaa.

Jussi piti samanaikaisuutta erikoisena, mutta koska hänellä oli Ruutu-palvelu ennestään, uutinen oli iloinen. Piti vain liittyä SkyShowtimen tilaajaksi. Hinta oli halpa, koska hänellä oli jo Ruutu, ja katseluaikaakin sai kaksi viikkoa ilmaiseksi.

Ei muuta kuin tilaus päälle ja Kaikki synnit -sarja pyörimään.

Jussi ehti katsoa kaksi jaksoa. Kolmatta ei tullut. SkyShowtimen ruudulla luki, että sarjalla ei ole esitysoikeutta Suomen alueella SkyShowtime-lisäpalvelussa. Eipä kai niin, koska se näytti olevan Elisa Viihde Viaplaylla.

Nolo homma. Ja Jussi ehti jo hankkia SkyShowtimen vain kyseisen sarjan takia – ja katsoakin siitä pari osaa.

-Soitin Ruudun asiakaspalveluun, josta asia vahvistettiin ja sitä pahoiteltiin. Palvelu oli ensiluokkaista. Kysyttiin olenko jo ehtinyt maksaa ja että rahat saa toki takaisin. Minulla oli meneillään tämä kahden viikon kokeilujakso, joten riitti, että peruin sen kätevällä liukunäppäimellä.

Mitenkäs nyt suu pannaan?

-No kait se Viaplay on tilattava, on se Kaikki synnit niin hyvä, Jussi toteaa. -Ja Ruutu tietenkin pysyy, koska palvelu on hyvää ja kätevää.

Lisää luettavaa