Suosikkijuontaja Sami Kuronen kuvasi todistevideonkin: Parkkipirkkojen oikeusmurhan kohde!

11.04.2017

Temptation Islandia paraikaa telkkarissa juontava Sami Kuronen pähkäilee pysäköintivirhemaksurumbaa, johon on joutunut.

Herttoniemessä, Helsingissä, on liikennemerkki joka kieltää pysäköinnin 15 metrin päässä suojatiestä. Koska Sami on saanut siitä jo kaksi kertaa sakot, ja mielestään silloinkin hieman aiheetta, niin hän päätti ottaa varman päälle.

Lähes 190-senttisen miehen reilu askel on ainakin metrin pituinen. Hän harppoi niitä seitsemäntoista ja pysäköi sitten autonsa. Vaan ei! Tuli lappu taas ikkunaan. Sami valitti. Hän kuvasi askeleistaan videonkin ja liitti sen mukaan.

-Prosessi kesti kolme kuukautta ja postiin tipahtaneessa päätöksessä luki: Oikaisuvaatimus hylätään! Pysäköinninvalvoja on kuulemma mitannut matkan. Mitään sen tarkempaa selvitystä saati todistusta tästä ei tietenkään ollut mukana. Tuomio: Maksa laskusi ja jos aiot valittaa seuraavaan asteeseen, maksaa valitus 250 euroa! Toki summa palautetaan JOS tapaus kääntyy eduksesi, mutta miksi se menisi nyt läpi kun ensimmäisellä kierroksella asia kuitattiin yhdellä lauseella, Sami vaahtoaa.

-Kuka ottaa riskin ja valittaa, kun siitä hyvästä todennäköisesti maksaa 310 euroa. Kiltisti mukisematta ja sakon maksamalla selviää 60:lla eurolla! Aika mielenvikast!

Lisää luettavaa