Superkaunotar Elina Tervo joutui rikoksen uhriksi – auton ikkunat vain helisivät: ”Menin sokkiin”

Elina Tervo on matkoillaan kohdannut kaikenlaista. Nyt Jerusalemissa tapahtunut sai hänet sokkiin.

27.10.2022

Mallikaunotar Elina Tervo kertoo somessa joutuneensa hyökkäyksen kohteeksi. Hän on viettänyt viime aikojaan Israelissa. Näin Elina kertoo somessa:

– Jouduimme Jerusalemissa väkivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi. Olimme siis ajamassa autolla pois Jerusalemista, olimme vasta muutaman korttelin päässä vanhasta kaupungista, kun liikenne alkoi ruuhkautua. Ajoimme noin viisitoistavuotiaan teinipojan ohi, kun hän huomasi meidät auton ikkunasta ja alkoi karjua jotain ja seota aivan täysin. Jatkoimme hiljaa eteenpäin lipumista kunnes jono pysähtyi. Meni muutama sekunti ja yhtäkkiä kiviä alkoi sinkoilla autoomme joka suunnalta ja takalasi pamahti rikki ja sirpaleet lensivät päällemme ja pitkin autoa, Elina kuvaa kauhistuen.

Hän luuli aluksi että joku ampuu heitä. Sitten poikia alkoi vilistä auton ympärillä, heitä oli ainakin viisi, ja jättimäisten kivien heittely jatkui.

Auto meni hyökkäyksestä romukuntoon.

– Onneksi meille auton sisällä ei käynyt mitään ja onneksi kivet eivät osuneet meidän päähän tai lasinsirut lävistäneet ihoamme.

Hyökkäysten syy jäi selvittämättä, mutta ilmeisesti ne liittyvät vaaleihin ja politiikkaan.

– Hyökkäyksiä on kuulemma tällä hetkellä aika paljon Jerusalemin alueella, koska vaalit on pian. Hyökkäyksissä on kuollut ja loukkaantunut vakavasti ihmisiä, joten olemme todella onnekkaita, että olemme yhtenä kappaleena. Pitää muistaa, että tämä on monelle arkipäivää ja itselleni tämä oli ensimmäinen kerta. Toivottavasti viimeinen.

Lisää luettavaa