Supertähti ihastui Hollywoodissa Vain elämää -tähteen – sitten tapahtui jotain uskomatonta: ”Ehdotin pokkana”

Upea juttu!

13.03.2024

The 69 Eyes julkaisee ensi viikolla 22. päivä maaliskuuta uuden Fade To Grey –nimisen singlen, jonka heille on säveltänyt ja sanoittanut mm. Lady Gagalle, Taylor Swiftille, Aerosmithille, Cherille ja Whitney Houstonille hittejä kirjoittanut Diane Warren.

Jyrki 69 kertoo kappaleesta seuraavaa:

”Tarina tämän biisin takana on se mun ikuinen Hollywood-unelma. Beverly Hillsin Rodeo Drivella minua moikkasi itselleni tuntematon daami, joka halusi tietää kuka olen. Myöhemmin minulle selvisi, että tuo nainen on maailman suurin biisintekijä Diane Warren. Aikaa kului, ja törmäsin Warrenin nimeen ja biiseihin siellä täällä. Sitten näin Dianen viime vuonna esiintymässä Oscar Gaalassa, ja laitoin hänelle viestiä. Sain vastauksen pian, Warren toki muisti minut. Ehdotin musiikillista yhteistyötä pokkana, ja nyt saatamme maailmaan hänen tekemänsä Fade To Grey -biisin, joka sopii mielestäni The 69 Eyesille loistavasti. Meillä ei ole koskaan ollut tällaista power balladia, jota maailma todellakin kaipaa!”

Diane Warren kertoo tapaamisesta puolestaan seuraavaa:

”Toissa vuonna näin Rodeo Drivella todella coolin tyypin, joka oli kuin rock and rollin ruumiillistuma. Hän oli Jyrki69, The 69 Eyesin upea solisti. Ja tässä sitä nyt ollaan, he ovat juuri julkaisemassa Fade To Grey -nimistä biisiäni. Odotan innolla, että kaikki pääsevät kuulemaan sen pian.”

Lisää luettavaa