Suurin osa Elastisen yrityksistä sakkaa tappiolla

Neljässä firmassa mukana, kolme tappiolla.

15.06.2019

Vain elämää -suosikkisarjan kymmenennellä tuotantokaudella nähdään Samu Haber, VilleGalle, Vesala, Erin, Lauri Tähkä, Maija Vilkkumaa, Elastinen ja Antti Tuisku.

Como katsasti Elastisen eli Kimmo Juhani Ilpo Laihon yrityskuviot.

Hän on mukana neljässä puljussa. Rähinä Recordsissa hän on hallituksen puheenjohtaja, TFW Helsingissä samoin, Elastinen Live Arts Oy:tä hän ”toimaroi” ja Rähinä Live Oy:ssä on hallituksen jäsen.

Rähinä-levy-yhtiön viimeisin liikevaihto ei ole saatavilla. Tappiota on kuitenkin tehty 93 000 euroa. Sitä edellinen tulos oli plus miinus nolla.

Mies on mukana kuntosalibisneksessä, mutta sekin on valunut tappiolle parikymmentä tuhatta euroa. Liikevaihto sentään nousi hivenen.

Myöskään Rähinä Live Oy:n liikevaihtotietoja ei jostain syystä ole saatavilla. Tulos on käynyt 256 000 euroa miinuksella ja viimeisinkin tulos on miinuksella. Liikevaihto on sentään ollut muutama vuosi sitten vielä neljä miljoonaa.

Myöskään Elastinen Live Arts Oy ei ole toimittanut kaupparekisteriin vuosiin liikevaihtotietojaan. Sen tulos on kuitenkin ollut vuosikaudet hyvin plussalla. Viimeisen tulos on 357 000 euroa voittoa.

Lisää luettavaa