Suvi Teräsniska meni meediolle Olli Lindholmin kuoleman jälkeen – sai viestin Ollilta

Koskettavia juttuja.

23.03.2023

Suvi Teräsniska esiintyy huomenna perjantaina Yön juhlakonsertissa Tampereella. Hän avautuu Instagramissa henkisyydestään.

Hän paljastaa myös käyneensä meediolla loppuvuodesta 2019. Yön kantava voima, Olli, kuoli aiemmin samana vuonna.

Suvi kertoo, että meedio piirteli hänelle kasvoja sekä auringon.

– Hän kertoi sen osoittavan valoisaa luonnettani, ja siniset pyörteet olivat energiaympyröitä auringon ympärillä. Hän sanoi, että viesti tulee ystävältäni, jolle olin aurinko hänen vielä täällä ollessaan. Viesti kertoi myös, että ”kuva on laulu, joka on olemassa, mutta kaipaa vielä hiomista, ja sinun tehtäväsi on nyt löytää se laulu”, Suvi kirjoittaa.

Meni vuosi ja Suvi kuuli, että Yö oli julkaisemassa ja työstämässä Ollin viimeistä biisiä. Hän kuuli kappaleen työnimen olevan ”Viimeiseen auringonlaskuun”.

– Ajattelin, että nyt mun täytyy kertoa myös bändille nämä terveiset. Kerroin asiasta myös kappaleen tekstittäjälle Eija Hinkkalalle, ja hän kertoi mulle, että kirjoitti tekstin aikanaan ajatellen Ollia, vaikkei kappale tullutkaan minä-muotoon.

Suvilla on vahva kokemus siitä, että niin Olli Lindholm kuin Jussi Hakulinen ovat huomisessa konsertissa läsnä.

– He ovat osa jotain kaikkivoipaista voimaa, joka tuo lohtua ja rauhaa kaikille meille, niin esiintyjille, taustajoukoille kuin yleisölle. Huomenna lauletaan niin että taivaskin kuulee.

Lisää luettavaa