Tapio Suomista tsempataan – Anssi Kukkonen tylytti!

Tapio Suomisen sosiaalisessa mediassa on nähty viime hetkinä erikoisia.

12.02.2018

Yksi Suomen suosituimmista selostajista palasi töihin kolmen kuukauden sairausloman jälkeen. Kaikki ei ole kuitenkaan mennyt kuin Strömsössä.

-Ainoa asia, joka tässä toipumisen vielä jatkuessa pohdituttaa, on se kuinka paljon selkäni takana puhutaan, ehkä jopa pahaa, Tapio Suominen twiittaa.

Moni on tsempannut Tapsaa, mutta hän toteaa ettei usko ihan kaikkia.

-Hullu saatan olla, mutten tyhmä. Kaikki te, jotka katsotte syvälle silmiin niin sanoessanne ja valehtelette, olkaa kilttejä ja lopettakaa. En sitä ansaitse, vielä vähemmän hyväksyn, hän pyytää.

Erikoista on ollut tsemppi- ja kehuryöpyn keskellä se, että legendaarinen urheilutoimittaja Anssi Kukkonen on murahdellut happamia Tapion Facebook-seinällä. Kun Tapion lähetystä kehuttiin, yli kahdeksankymppinen urheiluguru murahti:

-Eihän tuo niin ihmeellistä ole. Muut tekevät jutut, parhaassa tapauksessa juontoja myöten. Ei muuta kuin sisälukutaitoa.

Tapio toteaa eräälle häntä tsemppaavalle ja Kukkosen murinoita ihmettelevälle, että Anssilla näyttää olevan vaikeuksia sopeutua siihen, että hän oikeasti osaa työnsä.

-Ja palasin ehjänä takaisin, Tapio toteaa.

Lukuisat julkutkin toivottavat kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä kärsivän Tapsan takaisin sorvin ääreen, esimerkiksi Aku Hirviniemi:

-Tapsa! Muista, että olet ainutlaatuinen. Ei ole olemassa kuin yksi sinä. Olet työssäsi Suomen huippu ja sinua on aina ilo kuunnella ja katsella! Noustaan me pojat kaiken yläpuolelle ja kuten Buzz Lightyear sanoisi: ”Kohti ääretöntä ja sen yli!”

Tapsa komppaa myös hänelle lähetettyä viestiä:

-Älä välitä selkäsi takana puhumisesta. Se vaan on elämän tosiasia. Kuuluu ihmismieleen. Psykologiaa minkä tarkoitus on ”lähentää” selän takana puhujat. Vapauttaa heille hetkellisesti serotoniinia mikä tuo heille hyvän olon. Ei ne varsinaisesti ajattelekaan kohteesta pahaakaan, on vaan sen henkilön riippuvuus serotoniiniryöppyihin. Riippuvuussairaudesta hänkin kärsii, ei vaan itse tiedosta sitä.

Lisää luettavaa