Tässä syy miksi mies löytää itsensä naisten vessasta Keuruun ABC:lla, kuvat

Huonoa, tai ainakin kohteeseensa sopimatonta taidetta.

28.07.2019

Aika monta kertaa sitä ihminen löytää itsensä väärästä vessasta, ja se on aina yhtä noloa. Kun mies astuu reteästi huoltiksen tai ravintolan naistenvessaan ja naiset kirkaisevat housut kintuissaan, niin kyllähän siinä puna nousee myös miehen kasvoille.

Keuruun ABC:lla asiaa – eli vääriin vessoihin eksymistä – on oikein helpotettu. Kesälomalainen bongasi sinänsä ihan hienoa taidetta vessojen ovesta. Painotus on sanalla sinänsä. Kuvat ovat hienoja, mutta ne eivät ole soveliaita vessojen oviin. Niistä ei yksinkertaisesti tarpeeksi selvästi erota, mistä on kyse.

Huomatkaa, että kuvat voivat tässä rinnakkain esitettynä ja ”millimetrikoossa” jopa toimia. Ehkä ne ovatkin toimineet taiteilijan läppärillä.

MUTTA! Kun ne viritetään oven kokoisiksi (maalaukset ovat siis todella suuria, koko oven kokoisia), niiden hahmottaminen on kiireessä, kusihädässä, helteisessä säässä ja muutoinkin ahtaassa eteisessä YLIVOIMAINEN TEHTÄVÄ!

Ei siis jatkoon! Nämä ovat huonoja kuvia vessan oveen. Ne ovat liian taiteellisia, rönsyileviä. Tarvitaan yksinkertaisia symboleja. Ainakin nämä pitäisi pelastaa kirjoittamalla selkeästi vessojen oviin tekstit MIEHILLE, NAISILLE ja niin edelleen. Tai käyttää ainakin tunnuksia M ja N. Mitä sinä olet mieltä?

Lisää luettavaa