Tauski Peltonen perusti kilpailun – no, sitten lähtikin jo ihan lapasesta!

Promokuva

Laulajamagneetti Tauski Peltonen kertoo Comolle perustaneensa nimissään kulkevan karaokekisan, mutta eipä tässä vielä kaikki.

Sinä vain -karaokekilpailu 2017 – Tauski etsii tähteä käydään Tauskin omistamassa Tauski Bar -nimisessä ravintolassa Fuengirolassa. Osakilpailut järjestetään keskiviikkoisin, ja mittelö huipentuu toukokuiseen finaaliin.

Palkintona on ei vähempää kuin levytyssopimus. Tämä sisältää Tauskin säveltämän ja sanoittaman kappaleen. Mukana on myös Space Music -tuotanto- ja levy-yhtiö.

Comon toimittajalle Tauski kyllä sitten jo intoutui läpättelemään niin että lähti lapasesta. Kirjataanpa ylös muutama huumormiehen hulvattomuuksista:

-Kaikki suomalaiset saavat tähän osallistua paitsi Sedu Koskinen. Alastomanakin saa laulaa. Alastomana laulaminen on kuitenkin kielletty seuraavilta henkilöiltä: Jethro Rostedt, Tauski, Teuvo Loman sekä Axl Smith.

-Levytyssopimuksen lisäksi yksi voittaja (lehdistön suosikkityttö) saa myös mahdollisuuden tehdä Tauskin kanssa lapsen, mutta tämä palkinto on vapaaehtoinen.

Aiheet: