Tia Kiuru lyttää Martina Aitolehteä kovin sanoin

01.06.2016

Miss Helsinki -tittelin kohutulta Jessica Ruokolalta pois ottanut Martina Aitolehti on perustellut tekemisiään niin, ettei hän hyväksy väkivaltaa missään muodossa.

Ruokola joutui pahoinpidellyksi, siitä tuomittiin hänen miesystävänsä, jonka kanssa seurustelua Ruokola edelleen jatkaa. Mies on valittanut tuomiosta, eli asiaa käsitellään vielä tulevaisuudessa uudelleen. Aitolehti lienee katsonut, ettei Miss Helsingin maineelle ole hyväksi asian leijuminen julkisuudessa koko missivuoden ajan.

Nyt BB:stäkin tuttu Tia Kiuru on avannut sanaisen arkkunsa ja lyttää Aitolehteä kovin sanoin. Hän asettuu missi Jessica Ruokolan puolelle.

-Faktahan on, että hyvin harva nainen lähtee väkivaltaisesta suhteesta sen siliän tien kun yksi riita yltyykin liian kovaksi. (…) Musta tässä pamautettiin uhria toisen kerran (henkisesti) turpaan ja käännettiin selkä. Siltä se ainakin näyttää ulkopuolisen silmin. En ymmärrä, miten voivat tehdä näin. Sääliksi käy Ruokolaa, hän kirjoittaa Facebookissa.

MartinaAitolehti by Nana SimeliusHän myös sivaltaa Aitolehteä mainiten tämän omasta takavuosien julkisuuskuvasta. Ilmeisesti Kiuru viittaa viisi vuotta sitten tapahtuneeseen oikeuskäsittelyyn, jossa syyttäjä syytti Aitolehteä Anne-Mari Bergin pahoinpitelystä. Aiemmin Aitolehti oli tuomittu lähestymiskieltoon.

Kiuru toteaa:

-Kyllä se on huonompaa roolimalliutta kuin tämä nuori nainen on koskaan antanut omalla toiminnallaan julki. Sori vaan.

Lisää luettavaa