Tia sai tarpeeksi naapuristaan: ”Mulla napsahti, heitin housut kinttuuni…”

Eihän tätä nauramatta lue.

09.12.2023

Naapurisuhteet ovat mutkikkaita. Nyt eräästä sellaisesta on kertonut Facebookissa muuan Tia. Luonnollisesti päivitys päätyi netin hulluuksia keräilevään Feissarimokat.comiin.

Tia kertoo, että ”meni totaalihermo yläkerran käyrään, kun on joka s-tanan kerta naama lasissa kyttäämässä kuka tuli ja mihin meni kenen kanssa ja minkä takia.”

Tia oli ollut palaamassa kaupasta päivänä muutamana. Ja taas. Siellä oli tuttu hahmo kyttäämässä.

-Kerta kaikkiaan vaan napsahti. Katsoin suoraan kohti, astelin siihen lähemmäs katselinjaa, laskin housut alas ja pyllistin! Levitin oikein persposkia niin että reikä näkyy, Tia hersyttää.

Tia toteaa, ettei hän jäänyt miettimään näkivätkö muut.

-Saivatpahan kerrankin katseltavaa. Yhden naama hävisi kylläkin yllättävän äkkiä ikkunasta.

Tian toimintaa kehutaan:

-Hyvä Tia! Vastaa modernin ajan suomalaiseen tapakulttuuriin perinteisemmällä perisuomalaisella tapakulttuurilla. Tämä on sitä kommunikoinnin leveliä joihin verbaalisesti ei vain pysty. Mahtavaa!

Joku suorastaan kyseenalaistaa Tian toimet tehden asiasta analyysia:

-Jotenkin en nyt usko Tian juttuun ollenkaan. Oletetaan että Tia pyllisti kerrostalon pihalla. Käyrä oli yläkerrassa, eli ainakin toisessa kerroksessa. Aika syvään on saanut kumartaa että perse on ollut käyrään päin ja vielä käsillä olevinaan levitellyt. Tuskin sieltä yläkerrasta on sitä reikää nähnyt, kun loppujen lopuksi pitäisi olla aika kaukana rakennuksesta että saa sen perseensä edes toisen kerroksen ikkunaan päin, ylempiin pitää olla vielä kauempana.

 

Lisää luettavaa