TIS-Vilma laukoi seuraajilleen suorat sanat suhteensa tilasta

Temptation Island Suomi- ja Gossip Moms Suomi -sarjan Vilma on sanonut kuten asiat ovat.

07.08.2022

Vilmalla ja hänen exällään Juusolla on kaksi yhteistä lasta. Toinen syntyi hiljattain, ja pari ei enää ollut silloin yhdessä.

Juuso on kuitenkin kantanut isyyden vastuuta ja hänet on nähty Vilman elämässä erosta huolimatta. Monet Vilman seuraajat ovat pitäneet järjestelyjä kenties kummallisina, jonka vuoksi Vilma on nyt tulenpalavasti avautunut asiasta Insta-tarinassaan.

-Siellä on tehty rikosilmoituksia että saan yh-korotuksen lapsilisään valheellisesti. Yh-korotuksen saa jos ei asu yhdessä. Emmekä asu yhdessä. Harmittaa että ”jouduin” avaamaan tätä kuviota. En olisi halunnut, koska tulevaisuus on vieläkin avoin, enkä silleen koe olevani sinkku kuitenkaan mut sit toisaalta joo koen. Helvetti sentään voin sanoa jos palataan tai muutetaan yhteen virallisesti, nyt voitte jättää meidät rauhaan kiitos. Palaan asiaan sitku asia on ajankohtaista, JOS EDES KOSKAAN ON, Vilma pasmentaa.

Hän korostaa, että he eivät ole palanneet yhteen eivätkä asu yhdessä.

-Juuso on kuitenkin TODELLA läsnä JOKA VIIKKO ja välillä tuntuu kuin asuisimme yhdessä, vaan Juuso asuu vieläkin Vantaalla.

-Ennen synnytystä ja synnytyksen jälkeen kolme viikkoa Juuso oli läsnä 24/7 koska en yksin pystynyt selviytymään. Tämä oli ihan sallittua.

Lisää luettavaa