Totta se on: Anne ei ole kuulemma tarpeeksi seksikäs – katso!

Anne Hathaway on luonut tavallisen pulliaisen silmissä todella menestyksekkään uran, mutta kulisseissa homma ei ole ollut ollenkaan niin loisteliasta. Näyttelijätär nimittäin kertoo America’s Harper’s Bazaar –lehden haastattelussa, että hänellä on ollut suuria vaikeuksia saada rooleja kuuluisuudestaan huolimatta.

Hän on kuulemma saanut vähän väliä kuulla ohjaajilta, kuinka hän ei syystä tai toisesta sovellu johonkin osaan. Usein syynä on ollut se, että Hathaway ei kuulemma ole tarpeeksi seksikäs. Kaunotar puhisee pystyvänsä kyllä näyttelemään vaikkapa viettelijätärtä, vaikkei hän ei toisikaan itseään tykö omassa elämässään.

Pitkästä urasta huolimatta rooli vuoden 2012 elokuvassa Yön ritarin paluu oli merkittävä käännekohta, jonka jälkeen töitä alkoi taas ilmaantua.

Katsojan näkökulmasta kuulostaa myös oudolta se, että Hathawayn vuonna 2013 Les Misérables –elokuvasta saama Oscar-palkinto oli kääntynyt häntä vastaan. Ohjaajat olivat suitsuttaneet häntä täydelliseksi johonkin osaan, mutta he olivat pelänneet tämän leimautuneen tietyntyyppiseksi yleisön silmissä.

 

Aiheet: