Tv:stä tutusta Nikistä tuli räppäri, eka musavideo julki: ”Pussy Look on itsevarmuutta”

Niki Rantanen muistetaan tosi-tv:stä, mutta nyt hän on tosissaan räpin suhteen.

07.06.2023

Ex on the Beach Suomi -realitystä tuttu Niki Rantanen on ryhtynyt räppäriksi, eikä jälki ole pöljempää. Ensimmäisellä sinkulla, Pussy Look, esiintyy myös Nikin elämänkumppanina tunnettu mallikaunotar ja somevaikuttaja Tuuli Lehtonen.

Niki kertoo löytäneensä räpin, kun hän oli mummon ja papan luona Lahden Rautatienkadulla, ja tv:ssä pyöri Music-TV. Sieltä tuli muun muassa Eminemiä ja 50 centiä.

-Muistan kuinka mun rinnassa läikähti. Otin kaukosäätimen käteeni ja kuvittelin sen olevan mikrofoni, ja yleisöä oli sen sata tuhatta, siellä mummon ja papan olohuoneessa. Tuona iltana päätin, että joku päivä mä haluan rokata isoilla stadioneilla. Meidän alakerrassa asui Awak-niminen kaveri. Yhdessä hänen sekä pikkuveljeni Tinon kanssa alettiin kirjoittaa rappukäytävässä illat värssyjä ja räppäiltiin niitä yhdelle samassa kerrostalossa asuvalle ihanalle Ulla-tädille, mies muistelee Comolle.

-Pian tän jälkeen mä löysin Cheekin. Tän jälkeen mä notkuin torin laidalla Pointquard-nimisessä vaateliikkeessä lähes joka viikko. Sitä pyöritti Brädi. Muistan kun kerran sain mummon ostamaan Lrg-merkkiset farkkushortsit mulle, jotka olis muuten vielä tänäkin päivänä mulle liian isot. Sain niistä 15% alennusta, kun hain Brädille Batteryä Sokkarilta.

Pussy Look -biisi sai alkunsa jo Nikin ollessa ysiluokalla.

-Mielessä välähti, mietin sitä hetken ja painoin lauseen mun mieleen. Seuraavan opitunnin ajan kelasin vain että mitä se tarkoittaa. Sehän on just se fiilis kun sulla on täydellisen itsevarma olo. Sillä ei ole väliä miten muut sut näkee, vaan sillä, miten itse itsesi kannat. Sukupuolella ei ole väliä, tämä tunne on Pussy Look!

Kyseinen kertosäe ja riimi tulivat mieleen vuosia myöhemmin. Pussy Look oli hautautunut syvälle Nikin mieleen.

-Mulle sanottiin, että älä Niki julkaise tuota. Tulet saamaan paskaa niskaan. Mulle oli aivan sama. Sydän sanoi, että tää on vietävä maaliin. Nyt 10 vuotta myöhemmin se on tehty ja julkaistu ja saan aloittaa tulevan urani just tällä.

Nikillä on kovat odotukset: halu esiintyä täpötäydellä Suurhallilla.

-Mun pappa rakennutti sen, kaikkien tuntema ”Beibi” Rantanen, ja jo monta vuotta sitten päätin, että siellä esiintyminen on mun yks tavoite.

Kun aika on sopiva, lähdetään ulkomaille, ja lopulta Niki lopettaa musauransa Lahteen. Tämä on suunnitelman kaari.

-Musta tulee golffia pelaava liikemies ja sitten kehitän kaupungin asioita, kuten pappanikin.

Pussy Lookin on säveltänyt ja tuottanut Jesse Rantasalo ja Negatiivisista nuorista tuttu Eetu Knuutila. Sanoitukset ovat Nikin ja Nikohomien.

Biisin voit kuunnella täällä.

Ellei se näy alla:

Lisää luettavaa