Uskomaton Lola Odusoga – uskoisitko nelikymppiseksi! Aivan ihana!

Lola Odusoga valittiin Suomen kauneimmaksi vuonna 1996.

21.04.2018

Lola, joka oli välillä myös miehensä mukaan Wallinkoski, voitti sittemmin toisen perintöprinsessan tittelin Miss Universum -kisoissa. Hän on edelleen lähivuosien sijoittuneimpia missejämme arvostetuissa kansainvälisissä kisoissa.

Lola on edelleen huikean kaunis nainen. Vaikka elämä on tuonut hieman muotoja, kuten elämä yleensä tuo, hänestä näkee pitkälle, että tällä naisella on itsetuntoa, ryhtiä, niin sisäistä kuin ulkoista kauneutta.

Lola tunnetaan suorasuuna, joka ei ole koskaan pelännyt sanoa mielipidettään. Lolaa on edelleen ihanaa kuunnella mutta myös katsoa. Tässä Lolan uusimpia Instagram-kuvia, jotka osoittavat, miten suloinen ex-missi meillä onkaan.

Ihanaa keväistä sunnuntaita! ☀️ Mun matka kohti terveempää minää alkoi yli vuosi sitten. Ajatus terveemmästä minästä tuli kirjoitettua uuden vuoden lupausten ja tavoitteiden listaan vuodelle 2017, vuodelle jona täyttäisin 40. Päätökseen vaikutti varmasti myös ikä ja suurempi kiinnostus omaa terveyttä kohtaan. Olin myös ollut jatkuvasti jonkinlaisessa flunssassa, kuumeessa, tai ties missä, ja stressi oli läsnä usein. Nyt kun olen ollut jo reippaasti yli vuoden täysin terve, ei yhtäkään nuhaa, yskää, kuumetta, stressiä tai muuta sairastelua, ei niin mitään, voin sanoa että priceles. 💎✨ Tämä saavutus onnistui yhdellä ainoalla muutoksella. Mitäs sä veikkaat, miten mä tässä onnistuin? Kerron vastauksen illalla. #lifegoals #goals #determination #stressless #peaceofmind #healthyme

Henkilön Lola Odusoga (@lolaodusoga) jakama julkaisu

Colours for spring! Modeling for @sibbesoy #fashion #style #modeling #sibbestyle

Henkilön Lola Odusoga (@lolaodusoga) jakama julkaisu

Lisää luettavaa