Uusi laki mahdollistaa Britanniassa: Vaimo ei tykännyt miehensä bodaamisesta ja mäkätti – poliisi haki vaimon putkaan

Kuvituskuva

Britanniassa tämän mahdollistaa henkisestä pahoinpitelystä voimaan tullut laki.

Iso-Britanniassa henkinen pahoinpitely on ollut rangaistava teko neljän vuoden ajan. Se on johtanut nyt värikkääseen mediassa uutisoituun riitaan. Henkisestä pahoinpitelystä nostettiin jo syyte mutta lopulta oikeuskäsittely peruttiin, uutisoi Metro-lehti Britanniassa.

Kuusikymppinen uuspari meni naimisiin, mutta kaikki muuttui kun mies innostui bodaamisesta. Tämän jälkeen hän ei ollut kuulemma juurikaan läsnä avioliitossaan, vaan kolisteli puntteja ja soseutteli juomia.

Nainen nalkutti miehelleen ja mies ei sitä kestänyt. Hän avautui asiasta työvoimatoimistossa, jonka viranomainen teki asiasta rikosilmoituksen henkisestä pahoinpitelystä. Vaimo pidätettiin kontrolloivasta käytöksestä ja asiassa nostettiin syyte. Nainen oli ensihätään putkassa lähes vuorokauden.

Nainen on äimistyksissään että Britanniassa voi tapahtua tällaista. Hänen mielestään kyse on normaalista pariskuntien välisistä dilemmoista. Mies on itsekin vähän samansuuntaista mieltä, joskin myöntää vaimonsa käytöksen olleen painostavaa.

Aiheet: