Voiko yksilöllisen, tilavan, luksuskaksion kattojen yltä saada alle sadalla tonnilla Suomesta? Kyllä voi!

23.06.2016

Comon toimittaja katsasteli huvikseen asuntoja eri paikkakunnilta. Sitten silmiin osui Satakunnassa, 50 kilometriä Porista sijaitseva Kankaanpää, jonne toimittajan ystävä jokin aika sitten muutti.

Toimittaja päätti katsastaa Kankaanpään asuntotilanteen ja hämmästyi.

Uskoisitko sinä, että 300 kilometrin päästä Helsingistä voi saada yksilöllisen, tilavan, ratkaisultaan melkoisen luksusmaisen KAKSIKERROKSISEN ullakkokaksion kattojen yltä alle sadalla tonnilla?

Kyllä se vain on mahdollista. Tarkkaan ottaen 75-neliöinen kaksio lähtee Kankaanpään pääkadun varrelta hintaan 95 000 euroa. Siinä on tosiaankin kaksi kerrosta ja se on remontoitu vimpan päälle yksilöllisesti. Sisustukseen on jätetty näyttäviä hirsipuita ja sauna on upean musta.

Kankaanpäässä näyttää olevan myynnissä muitakin yksilöllisiä kämppiä. Muuan, noin 80 000 arvoinen asunto, pitää sisällään eteisen, joka on kuin suoraan linnasta – hienoa liuskekiveä seiniä myöten.

Tällaista maalla. Helsingissä moiset kämpät maksaisivat kaiketi puolesta miljoonasta ylöspäin. Tänä aikana, jolloin etätöitä voi tehdä monellakin alalla ei ole ihme, että porukka virtaa idyllisiin pikkukaupunkeihin ylikalliiden metropolien, kuten Helsinki, sijaan.

PS. Jos joku nyt kuvitteli että tämä on asunnon myynti-ilmoitus, niin ei ole. Toimittajalla ei ole esimerkkiasuntoihin mitään kytköstä – paitsi että jos olisi rahaa ja mahdollisuus, hän ostaisi ne huutaen ja kirkuen.

Katso uutisemme taustalla oleva ilmoitus kuvineen TÄSTÄ

Lisää luettavaa