Yli 30 miljoonaa albumia myyneen yhtyeen jäsen kuoli koronaan viime vuonna – yhtye saapuu Suomeen kunnioittamaan hänen muistoaan

Kaunista musiikkia.

30.03.2022

Viihdeoopperan superkvartetti Il Divon alkuperäisjäseniin kuuluneen Carlos Marinin viime joulukuisen traagisen koronakuoleman jälkeen bändillä oli ongelma: jatkaako uraa vai ei.

Ryhmän jäljellä olevat jäsenet amerikkalainen David Miller, ranskalainen Sebastien Izambard ja sveitsiläinen Urs Buhler päättivät jatkaa jo julkistettua For Once in My Life Tour -kiertuetta kunnianosoituksena Marinille.

Kiertue jatkuu nyt Greatest Hits -nimisenä, ja sen erikoisvieraana on amerikkalaisbaritoni Steven LaBrie. Suomessa yhtye esiintyy 25. päivä lokakuuta (Helsingin Jäähalli) ja 26. päivä lokakuuta (Ouluhalli).

”Carlos oli elämää suurempi persoonallisuus. Hänessä yhdistyi uskomattoman kaunis lauluääni sekä aivan valtava persoonallisuus. Hänen intohimonsa, leikkisyytensä ja huumorintajunsa tekivät hänestä maagisen henkilön, jonka nauru piristi kenen tahansa päivän. Miljoonat fanit ympäri maailmaa rakastivat häntä, ja olimme onnekkaita saadessamme tuntea hänet ja esiintyä hänen kanssaan niin monta vuotta. Kaipaamme syvästi hänen leikkisyyttään, ystävyyttään ja loistavaa ääntään. Perustimme hänen kunniakseen Carlos Marinin säätiön ja tulemme kunnioittamaan hänen laulu-uraansa tulevissa konserteissamme. Toivomme, että Carlos tullaan muistamaan kauniista sielustaan sekä hämmästyttävästä lahjakkuudestaan. Lepää rauhassa rakas ystävä”, Miller, Izambard ja Buhle sanoivat lausunnossaan.

Il Divo on historian kaupallisesti menestynein klassinen crossover-yhtye. Yli 30 miljoonaa albumia uransa aikana myynyt viihdeoopperakvartetti on saanut yhteensä 160 kulta- ja platinleyvä 33 maasta.

YouTube video

IL DIVO -GREATEST HITS TOURKonsertit:Tiistai 25.10.2022 Helsinki, jäähalli klo 19.00Keskiviikko 26.10.2022 Oulu, Ouluhalli klo 19.00Liput:Liput myy Lippu.fiLippujen myynti alkaa 30.3.2022 klo 10.00Hinnat alkaen 59,90€

Lisää luettavaa