Yllättävä valinta Vuoden Ilopilleriksi 2019 – Petri Nygård!

Räppäri Petri Nygård on tullut yllättäin valituksi Vuoden Ilopilleriksi 2019. Ilopillerin valitsee suomalainen hyvinvointi- ja terveyssivusto.

Värikkään Petri Nygårdin valinta hyvinvointisivuston ”ilon lähettilääksi” voi olla joillekin kummastusta herättävä asia. Terveyden Asialla -sivustolla työskentelevälle ja palkintoraadin puheenjohtajana toimineelle Timo Paloselle kysymys ei tule puskista.

-Vaikka moni nyt voi olla että ”mitä se alkoholista laulava Petri nyt hyvinvoinnista tietää”, niin mies osoitti joitakin aikoja sitten tietävänsä paljonkin, sillä hän remontoi itsensä kuntoon, Palonen toteaa sivustolla.

Raadin perusteluna oli se, että Nygård on mielipiteitä jakava henkilö, mutta erästä asiaa ei käy kiistäminen: hän on omalla hersyvällä musiikkityylillään ja persoonallaan tuonut iloa tuhansille ja taas tuhansille musiikin kuuntelijoille vuosien ajan.

-Petri pistää haisemaan, hän ei valita vaan on kerta kaikkiaan iloinen mies. Ovathan hänen juttunsa pikkutuhmia, mutta eivät ne ainakaan surullisia ole. Petri kokoaa yhteen monenlaisia ihmisiä pitämään hauskaa, Palonen mainitsee sivustolla.

Aiempina vuosina sivusto on valinnut Vuoden Ilopilleriksi muun muassa kauppias Sampo Kaulasen.

Aiheet: