Kohupaljastus muusikon elämästä: 60-vuotias teki raskaaksi 16-vuotiaan!

21.04.2012

Jamaikalaisesta reggaemuusikosta Bob Marleystä kertova dokumentti Marley sai eilen ensi-iltansa niin teattereissa kuin Facebookissakin. Sun-lehti kertoo Kevin MacDonaldin hengentuotteen piirtävän useita mutkia suoriksi ja tuovan brutaalin rehellisesti vaiettuja ja raadollisiakin asioita julki.

Bob Marley kuoli vuonna 1981 vain 36-vuotiaana. Mukana yksityiselämän paljastuksia on kertomassa  muun muassa Marleyn vaimo Rita, 66.

Elokuvassa kerrotaan yksityiskohtia muun muassa Bobin brittiläisestä isästä nimeltään Norval Sinclair Marley, joka kuoli pojan ollessa 10-vuotias. Dokumentti kumoaa aiemmat väitteet siitä, että hän olisi ollut merivoimien kapteeni. Elokuvan mukaan hän oli sotilas.

Plantaaseilla työskennellyt mies teki Bobin äidin, Cedella Bookerin, raskaaksi naisen ollessa vain 16-vuotias. Aiemmin on puhuttu keski-ikäisen miehen hairahtumisesta, mutta Bobin isän oikeaksi iäksi paljastuukin dokumentissa siitoshetkellä 60 vuotta. Miehellä oli aiempaakin taustaa nuorista naisista ja heidän raskaaksi saattamisestaan.

Lisää luettavaa