Miehet ahdistelivat naista, se oli virhe, sillä hän oli nyrkkeilijä Nikolai Vlasenkon vaimo – huima video!

23.11.2014

YouTubeen on ladattu video syyskuussa sattuneesta välikohtauksesta, jossa pullistelijat saivat maistaa omaa lääkettään ryhdyttyään uhkailemaan ammattilaisnyrkkeilijä Nikolai Vlasenkoa.

Miesporukka oli ahdistellut Vlasenkon vaimoa venäläisessä yökerhossa. Vlasenko huomasi tilanteen tullessaan vessasta ja kimpaantui. Kymmenen hengen porukka ehdotti, että asiaa lähdettäisiin selvittelemään ulos. Ilmeisesti heillä ei ollut mitään käsitystä siitä, että naisen aviomies on tunnettu nyrkkeilijä.

Videolla näkyy, kuinka yksi uhittelijoista riisuu suurin elkein paitansa ja lähtee Vlasenkoa kohti. Nyrkkeilijä vetää tämän saman tien kanveesiin. Toinen mies huomaa kaverinsa kohtalon ja yrittää potkaista nyrkkeilijää. Salamannopeasti myös hän päätyy tutkimaan kadunpintaa tarkemmin. Kolmas mies on jo sen verran järjissään, että hän yrittää ilmeisesti rauhoitella Vlasenkoa, mutta vastauksena on pari kunnon mottaisua päin pläsiä.

Myöhemmin kymmenen hengen jengi ei ollutkaan enää niin miestä, vaan otti yhteyttä asianajajaan, koska heidän kimppuunsa oli kuulemma käyty. Poliisi ei kuitenkaan lähde tutkimaan tapausta sen enempää, koska valvontakameran tallenne osoittaa Vlasenkon toimineen itsepuolustustarkoituksessa. Asiasta kertoi Mirror.

 

Lisää luettavaa