Ilmoitus: Unohda kulta ja timantit – New Yorkissa saat lainaa laukkua vastaan

26.09.2017

Tarvitsetko lainaa? Onko sinulla käsilaukkuja? Siinä tapauksessa sinun täytyy matkustaa New Yorkiin ja suunnistaa kohti Manhattania. Marimekon laukkuja on kuitenkin turha lähteä Yhdysvaltoihin asti kantamaan lainan toivossa, sillä tämä liike antaa lainaa ainoastaan tiettyjä laukkumerkkejä vastaan.

New York Loan ei ole se kaikista tyypillisin panttilainaamo, sillä he huolivat panttilainaamoonsa ainoastaan harvinaisimpia luksustuotteita. He olivat myös ensimmäinen panttilainaamo, joka alkoi myöntää lainaa Birkinin, Kellyn, Chanelin, Hermeksen sekä muiden arvokkaiden design valmistajien laukkuja vastaan. Yritys aloitti liiketoimintansa jo 1990-luvulla ja keskimäärin yritys antaa lainaa tai ostaa 25 Hermes laukkua kuukaudessa.

Kyseisiä design laukkuja pidetään todella suuressa arvossa ja ne ovat jopa kalliimpia, kuin kulta ja timantit. Joidenkin laukkujen arvo voi kivuta jopa kuusinumeroisiin summiin, mutta panttilainaamossa liikkuvien laukkujen arvo liikkuu tyypillisesti 4000 dollarin tuntumassa.

New York Loan ottaa vastaan myös muita harvinaisempia ja arvokkaita esineitä, liikkeestä löytyykin mm. Andy Warholin signeeraamia maalauksia, urheiluseurojen mestaruussormuksia, uniikkeja timanttikoruja, arvokkaita luksuskelloja sekä paljon muita erikoisia ja harvinaisia tuotteita, joita ihmiset ovat pantanneet rahantarpeissaan.
New York Loan ottaa myöntämistään lainoistaan 4 prosentin kuukausikorkoa, ja monet ihmiset ostavatkin arvokkaat ja harvinaiset esineensä pian takaisin. Joitakin esineitä ja laukkuja ei tietenkään koskaan lunasteta, jolloin panttilainaamo myy ne eteenpäin alennettuun hintaan.

Alkuperäisen Foxin artikkelin voit lukea täältä.

Panttilainaamoakin helpompi tapa saada rahaa

Vaikka sinulta löytyisikin arvokas design laukku tai jokin muu luksustuote, niin sinun ei kannata välttämättä lähteä New Yorkiin asti panttaamaan sitä. Kotimaan kamaralla voit saada helposti lainaa netissä Lainanvälittäjä.fi verkkosivun kautta.

Lainanvälittäjä on lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa lainat kuluttajan puolesta ja etsii edullisimman lainatarjouksen. Palvelun kautta haettavat lainat ovat vakuudettomia lainoja, eli lainan takaisinmaksun takeeksi ei tarvita omaisuutta tai henkilötakausta.

Palvelussa onnistuu myös lainojen yhdistäminen, eli pienten kulutusluottojen kerääminen yhden isomman lainan alaisuuteen. Yhdistelylainalla voi tehdä päällekkäisten lainojen korkomenoissa huomattavia säästöjä ja käyttää kertyneet säästöt, vaikkapa design laukun ostamiseen. STK Rahoitus Oy:n omistama palvelu toimii myös Ruotsissa ja Norjassa. Katso paljonko lainoissasi voisit säästää!

(Yhteistyössä Lainanvälittäjä.fi-palvelun kanssa)

Lisää luettavaa