Mahtava laite leffojen katseluun

28.05.2015

MAINOS Kannettava tietokone on monelle työväline, mutta sitä parempi, jos se sopii myös viihdekäyttöön. Nykyään monet kuljettavat mukanaan mieluummin tablettia, mutta ASUS Transformer Book T100 sisältää molemmat.

Televisiosarjojen ja elokuvien katseluun se on mahtava laite, sillä pienestä koostaan huolimatta siinä on ällistyttävän hyvät tehot ja ominaisuudet.

T100 sisältää 10,1-tuumaisen Windows 8.1-tabletin, jonka voi irrottaa ja asettaa jalustalle mukavia katseluhetkiä varten. Ja jos tilanne on sellainen, että ruutu tuntuu liian pieneltä, niin sen voi myös yhdistää televisioon, jolloin voit katsoa leffoja isolta ruudulta vaikka kaveriporukassa tai koko perheen kanssa.

Matkalaitteena T100 on mukavan ohut ja kevyt: se painaa vain reilun kilon jalustassa ollessaan. Jos laukkuun ei mahdu paljoa tavaraa, niin matkalle voi ottaa pelkän tabletin, joka on vain noin runsaan sentin paksuinen ja painaa vain 550 grammaa.

Akku ei ihan heti hyydy, sillä siinä riittää riittää virtaa peräti 11 tunniksi. Ota vaikka mökille mukaan, ja voit katsoa elokuvia HD-laadulla kätevästi.

Tarkemmista teknisistä ominaisuuksista voisi mainita sen, että laitteen monikosketusnäyttö on varustettu 16:9-kuvasuhteella ja 1366 x 768 pikselin HD-resoluutiolla. Kuva näyttääkin todella tarkalta kaikista kulmista. Isompaan ruutuun laitteen saa yhdistettyä mikro-HDMI-liitännän avulla, ja näin saadaan aikaan Full HD -leffakokemus. T100 sopii muuten mainiosti myös pelaamiseen!

Lisää luettavaa