Ilmoitus: 5 vertailusivustoa, jotka jokaisen tulee tietää

Ilmoitus: Netissä on lukuisia vertailusivustoja, joiden avulla voit vertailla eri palveluita ja tuotteita. Vertailusivustojen avulla voit löytää parhaan hinnan tai muuten sopivimman vaihtoehdon lähes jokaiseen tarpeeseesi. Listasimme netin parhaat vertailusivustot, joista voit hyötyä arjessa ja lomalla.

 

Vertaa.fi

Vertaa.fi on yksi Suomen suosituimmista vertailusivustoista, koska se tarjoaa laajan yleiskatsauksen lukuisiin eri tuotteisiin. Näet sivustolta hakemasi tuotteen tai palvelun ajantasaiset hinnat eri myyjiltä. Toisin kuin monet muut vertailusivustot, Vertaa.fi kattaa laajan tuotevalikoiman useista verkkokaupoista. Voit vertailla matkoja, elektroniikkaa, sähkösopimuksia, huonekaluja ja paljon muuta, sillä lista vertailtavista tuotteista on pitkä. Vertaa.fi näyttää myös käyttäjien arvosteluja eri myyjistä ja tuotteista, mikä helpottaa ostopäätöstä entisestään. Sivusto näyttää myös suosituimman tuotteen joka kategoriassa.

 

Booking.com

Booking.com on monelle tuttu lomakohteiden vertailusivustona. Sivuston avulla voit verrata esimerkiksi hotelleja, mökkejä, lentoja ja vuokra-autoja. Booking.comin avulla voi verrata helposti myös kotimaisia majoitusvaihtoehtoja ja autovuokraamoita, eli sivustoa voi käyttää talvilomamatkan tai pääsiäisloman suunnitteluun korona-aikanakin. Monet arvostavat Booking.comin filtteritoimintoa, jonka avulla voit suodattaa vaihtoehtoihin esimerkiksi vain hotellit, joissa on uima-allas, kuntosali tai sauna! Näet myös muiden matkailijoiden antamat tähdet ja kommentit eri majoituspaikkojen laadusta.

 

Superkirja.fi

Superkirja.fi on lukutoukan ja penninvenyttäjän unelmasivusto. Sivuston avulla voit verrata kirjojen hintoja kymmenessä eri kirjakaupassa. Kun etsit ensi kerralla dekkaria tai historiallista opusta iltojesi ratoksi, Superkirja.fi voi auttaa löytämään parhaan hinnan kirjalle. Sivusto vertailee niin fyysisiä kirjoja, e-kirjoja kuin äänikirjojakin, jotta löydät haluamasi kirjan edullisimmalla hinnalla.

 

Skyscanner.fi

Oletko menossa työmatkalle ulkomaille? Tai etsitkö halpaa lentoa Lappiin? Kohteesta riippumatta Skyscanner.fi on hyvä valinta, kun haluat löytää halvimmat lentoliput. Skyscanner.fi vertailee useiden lentoyhtiöiden hintoja, jotta löydät sopivan lennon – ja aina sopivimpaan hintaan. Sivustolla on erityinen hauska ominaisuus, jonka avulla voit valita kohteeksi ”kaikkialle” ja katsoa mihin kaupunkiin pääsisit halvimmalla. Voit siis jo unelmoida koronakriisin jälkeisistä lomareissuista ja katsoa millä hinnalla lentäisit vaikka Barbadokselle.  Voit valita edestakaisen tai yhdensuuntaisen lipun, tai monimutkaisemman monen pysähdyksen reitin, jos suunnittelet pidempää reissua. 

 

Lainaa-helposti.fi

Tarvitsetko hieman ylimääräistä rahaa ensi kuulle? Ehkä olet jo suunnitellut, että hakisit lainaa? Lainantarjoajia on netissä lukuisia ja oikean löytäminen voi olla haastavaa. Lainaa-helposti.fi mahdollistaa laajan lainavalikoiman vertailun yhdellä silmäyksellä. Sivuston avulla voit verrata kulutusluottoja, joustoluottoja, yhdistelylainoja ja pikavippejä. Saat sivuston avulla katsauksen helposti eri lainantarjoajien nimelliskorkoihin, laina-aikoihin, lainasummiin ja todellisiin vuosikorkoihin. Siksi sinun ei tarvitse verrata kymmeniä lainasivustoja itse, vaan sivusto tekee sen puolestasi sekunnin murto-osassa.