Ilmoitus: Lisääkö viihteen kuluttaminen rahahuolia?

ILMOITUS Viihteellä on usein turhan negatiivinen leima. Viihdettä pidetään pinnallisena ajanhaaskauksena. Viihdyttäviä elokuvia, lehtiä, tv-sarjoja tai kevyttä poppia katsotaan helposti alaspäin.

Tosiasiassa viihde tarjoaa monelle rentouttavia elämyksiä ja jännittäviä kokemuksia, jotka rikastuttavat arkea.

Nykymaailmassa kuluttajan elämä on täynnä mahdollisuuksia. Vaihtoehdoista ei ole pulaa – puhutaan sitten seurattavista medioista, sisällöistä, harrastuksista tai lähikaupan tuotevalikoimasta.

Vaikka jotkin merkitykselliset asiat ovat täysin ilmaisia, tarvitaan nyky-yhteiskunnassa toimimiseen myös taloudellisia resursseja.

Lainojen yhdistäminen saattaa tuoda toivottua helpotusta arkeen.

Apua arkeen ja velkoihin

Yhdistelylaina selkeyttää taloutesi hoitoa, tuo rahallista säästöä ja vapauttaa kallisarvoista aikaasi asioihin, jotka ovat sinulle merkityksellisiä. Kun taloudelliset huolet eivät turhaan kuormita arkeasi tai kuluta energiaasi, sinulle avautuu enemmän mahdollisuuksia toteuttaa itseäsi ja unelmiasi.

Lainojen yhdistäminen on harkitsemisen arvoinen vaihtoehto, mikäli hoidettavanasi on useampia pienempiä lainoja tai luottoja. Kun joudut huolehtimaan useista palvelumaksuista ja kun kokonaisvelkasi summa on päässyt kasvamaan, voi monien pienten lainojen takaisin maksaminen osoittautua yllättävän haastavaksi tehtäväksi. Velkaantuminen useaan eri paikkaan ja kalliit lainanhoitokulut saattavat tehdä tilanteen tukalaksi.

Useiden laskujen, lainojen ja kulutusluottojen maksamisesta vastaaminen onkin tyypillisesti varsin työlästä ja kallista. Lisäksi mahdolliset inhimilliset virheet lukuisten muistettavien eräpäivien ja maksettavien summien kanssa ovat turhia aika- ja energiasyöppöjä. Sen sijaan yhdistelylainan avulla sinun tarvitsee huolehtia ainoastaan yhdesta lainasta. Yhdistelylaina kokoaa pienet ja kalliit lainat yhdeksi lainaksi, jolloin maksat vain yhden lainan korkoja ja kuluja.

Järkevää rahankäyttöä

Kun järkeistät lainasi ja hankit fiksun lainan, on mahdollista, ettei uuden lainan hankkiminen tule sinulle enää koskaan ajankohtaiseksi.

Rahoitu.fi auttaa sinua yhdistämään lainasi isommaksi lainaksi, jolla voit kuitata pois aiemmat lainasi. Käytännössä yhdistelylaina tarkoittaa sitä, että useammat pienet lainat maksetaan pois ja korvataan uuden yhdistelylainan avulla. Yhdistämällä lainasi sinun on mahdollista saada velallesi pienempi korko, eikä sinun enää jatkossa tarvitse huolehtia usean lainanhoitomaksun maksamisesta.

Yhdistäminen on helppoa ja nopeaa

Yhdistelylaina on oiva keino keventää taloudellisia huoliasi ja tuoda sinulle konkreettisia säästöjä. Kukapa ei kaipaisi arkeensa lisää aikaa, mahdollisuuksia ja vapautta kuluttaa vaikka viihdettä juuri silloin kun itse haluaa? Kun huolehdit lainoistasi, saat enemmän aikaa ja mielenrauhaa, jotta voit uppoutua esimerkiksi sarjamaratonin äärelle pimenevissä syysilloissa.

Kolme askelta, jolla saat raha-asiat kuntoon

  1. Kartoita, mitä eri lainoja ja luottoja sinulla on ja mille tahoille.
  2. Selvitä kaikkien lainojesi korko- ja kuukausittaiset kulut (esim. tilinhoito- ja laskutuspalkkiot).
  3. Laske, mikä on sinulle sopiva kuukausittainen maksuerä lainojesi hoitoon.

Lue lisää rahoitu.fi-palvelusta, kuinka saat helpotusta taloutesi hoitoon ja säästät rahaa nykyisten lainojesi kanssa.