Ilmoitus: Pistä koti uuteen kuosiin remonttilainalla

Hanki remontoimalla kodille uusi ilme! Remontoinnin rahoittaminen on nykyisin yhä helpompaa, sillä rahoitusvaihtoehtoja löytyy useita ja kulut remontoinnista on mahdollista hajauttaa pidemmälle aikavälille.

ILMOITUS Tuntuuko kylppäri kulahtaneelta tai unelmoitko muuten vain keittiön päivittämisestä uuteen ja raikkaaseen versioon, mutta säästöt eivät riitä remontin toteuttamiseen? Tällöin apunasi on remonttilaina. Remonttilaina on tarkoitettu kodin tai vaikka kesämökin pienen tai miksei vähän isommankin remontin rahoittamiseen.

Kodin remontoinnilla on useita hyötyjä eikä se pelkästään lisää asuinmukavuutta, mutta kodin kunnostaminen nostaa lisäksi myös kodin arvoa esimerkiksi myyntitilanteessa. Lisäksi remontoinnista voi olla hyötyä jopa säästämisessä; nykyisin hyvin suosittua on esimerkiksi energiaremontoiminen, jossa kohdin energian käyttöä tehostetaan, jonka avulla puolestaan vähennetään lämmityskustannuksia. Energiaremontti voidaan nähdä investointina, johon on jopa järkevää lainata rahaa.

Remonttilainalla koti kuntoon
Remontin tekeminen voi kuulostaa työläältä ja ennen kaikkea sen kustannukset huimaavat päätä. Remontin tarve voi iskeä yllättäen vaurion seurauksena tai remontointiin voi olla muu perusteltu syy esimerkiksi asunnon pienen pintaremontoinnin teettäminen asunnon arvon nostaminen tähtäimessä myyntihetkellä.

Oli remontoinnin syy mikä tahansa, remontointiin on nykyisin saatavissa erilaisia lainavaihtoehtoja joiden avulla remontoinnista aiheutuvat kustannukset ovat mahdollista jakaa pidemmälle aikavälille, joka auttaa vastaavasti talouden hallinnassa, kun maksettavana ei ole suurta kertasummaa.

Remontoijan kannattaa pitää myös mielessä, että kun remontin teettää ammattilaisilla, on teetetystä työstä mahdollista saada kototalousvähennystä. Tämä tarkoittaa, että osan remontointiin toteutetun työn hinnasta saa takaisin verovähennyksinä.

Viisi syytä vertailla remonttilainat jo tänään
Vertailusivusto Lainaa-helposti on erinomainen apu edullisen remonttilainojen etsinnässä. Kurkkaa sivustolle ja löydät itsellesi sopivimman tarjouksen. Syötät vain hakuehdot ja täytät lainahakemuksen, ja saat hetkessä omia hakukriteerejäsi vastaavan remonttilainaehdotuksen. Seuraavassa esittelemme viisi hyvää syytä miksi remonttilainakin kannattaa vertailla:

 1. Vertailu on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
  Remonttilainan vertailu vertailusivuston kautta on maksutontoa eikä se sido sinua vielä mihinkään. Vertailusivusto ei myönnä lainaa vaan lainan myöntää ulkopuolinen pankki tai rahoitusyhtiö.
 2. Auttaa sinua löytämään edullisimman remonttilainan
  Vertailusivuston tarkoitus on löytää sinulle lainojen joukosta edullisin vaihtoehto. Vertailusivuston ammattilaiset vertailevat puolestasi korot ja kulut ja valitsevan näin edullisimman vaihtoehdon.
 3. Remonttilainaan ei tarvitsi vakuuksia tai takaajia
  Remonttilainaan ei yleensä tarvitse vakuuksia tai takaajia. Tämä kannattaa kuitenkin tarkistaa lainanmyöntäjältä.
 4. Lainan käyttötarkoitus ei ole rajattu
  Remonttilainan käyttötarkoitusta ei varsinaisesti ole rajattu; saat käyttää remonttilainan joko kodin tai kesämökin kunnostukseen tai muuhun kodin pieneen pintaremonttiin tai jopa sisustukseen.
 5. Joustava ratkaisu omiin tarpeisiisi
  Remonttilaina on joustava ratkaisu. Vertailemalla lainat vertailusivuston kautta löydät omiin tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Lisäksi takaisinmaksuajan voi sovittaa juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi, joka taas helpottaa taloudenhoitoasi ja hajauttaa remontista aiheutuneiden kulujen takaisinmaksua pidemmälle aikavälille.

Kannattaa kokeilla remonttilainan etsimistä ja vertailua jo tänään, sillä se on helppoa ja nopeaa. Remonttilainan avulla voit tehdä unelmiesi keittiöremontin, laittaa kylpyhuoneeseen uudet kaakelit, kunnostaa kesämökin tai vaikkapa toteuttaa investointimielessä koko kotiin tarkoitetun energiaremontin, joka pitkällä aikavälillä säästää kuluja lämmityksessä.