Ilmoitus: Sähkötakat tuovat kotiin romantiikkaa

Ilmoitus: Sähkötakka luo kaikkiin asuntoihin pehmeän ja romanttisen tunnelman, eikä sen hankkiminen ole kallista.

Mikään ei luo kotiin tunnelmaa niin kuin takkatuli. Tulen leimussa on mukava viettää sateisiakin päiviä läheisimpien kanssa, tai järjestää romanttinen illallinen. Ihka oikean takan hankkiminen ei kuitenkaan ole mahdollista valtaosaan nykyisistä asunnoista, tai niiden hankkiminen on useiden tuhansien eurojen hintaista.

Onneksi suomalainen Preeco.fi verkkokauppa myy sähkötakat kaikkiin asuntoihin erittäin edullisesti. Sähkötakalla saa aikaan aidonoloisen ja lämmittävän takkatulen, eikä sinun tarvitse kärsiä savun katkusta tai huhkia hikihatussa halkojen ja erilaisten siivoutöiden parissa. Sähkötakka käynnistyykin vain nappia painamalla. 

 

Erilaisia sähkötakkamalleja

Kaikkia sähkötakkoja yhdistää niiden helppokäyttöisyys, sekä sijoituksen vapaus. Tilassa tarvitsee olla vain pistoke johon sähkötakka kytketään, ja se on valmis käytettäväksi. Käyttäjästä on kuitenkin kiinni minkälainen takka miellyttää eniten silmää, ja mitä ominaisuuksia sen tulee sisältää.

Seinään kiinnitettävät sisustustakat ovat kenties huomaamattomimpia, ja soveltuvat erityisen hyvin moderneihin asuntoihin. Seinällä takka ei ole koskaan tiellä, eikä se vie taulutelevisiota enempää tilaa. 

Sähkökaminat ovat muotoiltu muistuttamaan vanhan aikaisia kaminoita, joten ne ovat todella romanttisia takkoja esimerkiksi asuntoihin joissa pyritään säilyttämään perinteinen sisustusilme. Ne on kuitenkin helppo sijoittaa myös uudempien asuntojen huoneisiin. 

Sähkökaminoita saa usean eri kokoisina, mutta ne kuuluvat useimmiten pienimpien sähkötakkojen joukkoon. 

 

Jos asuntoon mahtuu hieman isompi takka, kannattaa valita sähkötakka reunuksella. Sähkökäyttöisiä manttelitakkoja on useita erilaisia aina klassista tyyliä mukailevista moderneihin ja kiiltopintaisiin sisustustakkamalleihin.

Näillä sisustustakoilla saadaan erittäin realistinen takkakokemus, sillä ne muistuttavat myös ulkonäöltään eniten oikeaa takkaa. Reunuksen päälle on myös helppo sijoittaa erilaista tavaraa, joita takanreunukselle yleensä laitettaisiin.

 

Sähkötakkojen ominaisuudet

Nykyteknologioiden avulla kaikkiin sähkötakkoihin saadaan todella realistinen liekkiefekti, jota voidaan useissa malleissa käyttää myös ilman lämmitystoimintoa. Takkaa on siis mukava käyttää myös kesäiltaisin, kun lisälämpöä ei tarvita.

Esimerkiksi 2000 wattinen sähkötakka lämmittää tehokkaasti hieman isommankin huoneen, mutta lämmitystehoa voidaan usein vaihtaa pienemmäksi, tai lämmitys kytkeä pois kokonaan.

Joissain malleissa mukana on myös erillisiä LED-valoja, joilla takanreunusta voidaan valaista. Varsinkin seinään asennettavissa takoissa näillä valoilla saadaan lisäpotkua tunnelmaan. 

Ulkonäkö ja ominaisuudet ovat aina makukysymyksiä, joten kannattaa tulla rohkeasti Preeco.fi verkkokauppaan ja valita juuri teille sopiva malli.