19v tytöltä rohkea ulostulo kuvallaan: ”Pomo vaati ottamaan suihin!”

24.04.2016

19-vuotias neitokainen on tullut rohkeasti julkisuuteen omilla kasvoillaan kertomaan oudosta tapahtumaketjusta, jota käsitellään paraikaa oikeudessa. Tapahtumasta on ehtinyt kulua jo tosin kaksi vuotta.

Kyseessä on epäilty seksuaalinen ahdistelu työhönottohaastattelussa. Brittiläisen Metro-lehden mukaan nainen oli hakenut lakitoimistoon töihin, mutta pomo oli alkanut ehdotella hänelle sopimattomia. Hänet edellytettiin riisuutumaan alastomaksi ja antamaan johtajalle oraaliseksiä.

Kaiken lisäksi lakifirman omistajapartnerina toimiva mies olisi ehdotellut, että 19-vuotias työhön haastateltava suostuisi kimppakivaan pomon vaimon kanssa.

Paitsi työtä naiselle tarjottiin vastineeksi myös suurempaa palkkaa. Hänen oli määrä tulla juristifirmaan receptionistiksi.

Väitteitä käsitellään nyt Manhattanilla, Yhdysvalloissa, oikeudessa. Pomo on kiistänyt asianajotoimistonsa kanssa väitteet ja korvausvaatimukset seksuaalisesta häiriöstä. Työhön pyrkinyt pääsi väitteidensä mukaan karkuun tilanteesta.

Hän kertoi oikeudelle pomon uhanneen lisäksi tappaa hänet, jos hän tekisi muiden kanssa vastaavia tekoja. Hän kuului kuulemma vain pomolle.

Lisää luettavaa