20v tyttö: ”Ikäero saa olla 10 vuotta, mutta jos on julkkis, niin 40+ ei haittaa”

Demin keskustelupalstalla on kirjoiteltu ikäerosta suhteessa, ja se jos mikä jakaa mielipiteitä.

Yleisimmin ikäerot nähdään niin, että tyttö on poikaa hieman nuorempi, ja täysi-ikäisyyden kynnyksellä hyvä ikäero on pari vuotta. Viisi vuotta isompia ikäeroja keskustelijat eivät tunnu juurikaan ymmärtävän.

Jotkut parikymppisistä neidoista ovat valmiita seurustelemaan vanhempienkin kanssa, kunhan toisella osapuolella ei ole hinkua perustaa perhettä. Näin ollen elämäntilanteet ja kiinnostuksen kohteet voivat ratkaista enemmän kuin numeraalinen puoli.

Tutkimusten mukaan melko suuri osa nykynuorista haluaa ja ihannoi julkisuutta, ja se näkyy myös kommenteissa. Tämän 20-vuotiaan neitosen on ehkä kuvaavin:

-20-vuotias on (minulle) liian nuori ja yli 30-vuotias liian vanha. Mutta jos tapaisin aivan ihanan miehen noiden rajojen ulkopuolelta, niin tuskin se ikä siinä lopulta niin paljon merkitsisi. Ja tässähän nyt ei lasketa niitä mun ihqjulkkisihastuksia, jotka on lähes poikkeuksetta ja osa hyvinkin pitkälti yli nelikymppisiä, mutta joiden kanssa voisin kyllä mielelläni tilaisuuden tullen seurustella.

Aiheet: