21v suomalaistytön hillittömät 30GG-isorintakuvat ja video leviävät nyt maailmalla – katso ja hämmenny!

Jyväskyläläinen Amanda Ahola esiintyy kansainvälisen BarcroftTV:n videolla ja jutussa isoine tisseineen ja erikoisen elämäntyylinsä kera. Myös hänen vanhempiaan haastatellaan.

BarcroftTV

Amanda Ahola on Jyväskylästä kotoisin oleva kaunotar, jolla on järjettömän suuret rinnat. Hän näyttää barbienukelta – ja hän haluaakin.

Tästä ajatuksesta syntyi juttu ja video kansainväliseen BarcroftTV:hen. Siellä esitellään ihmisten erikoisia elämäntarinoita koko maailman ihmeteltäväksi.

Sujuvaa englantia puhuva Ahola kertoo käyneensä useissa kauneusleikkauksissa, koska haluaa näyttää nukkemaiselta ja suorastaan luonnottomalta. Hänen vanhempansa pitivät häntä erikoisena jo lapsena; nelivuotiaasta tyttö on halunnut käyttää korkokenkiä.

Amanda on sijoittanut leikkauksiin yli 20 000 euroa rahaa, mutta osan niistä on maksanut hänen sugardaddynsä, jonka kanssa hän ei kuulemma ole fyysisessä kontaktissa. Amanda esiintyy myös nettikameralle. Poikaystävä ei pidä tästä hommasta, eikä sugardaddy-jutustakaan, mutta elää asian kanssa. Myös häntä nähdään ja haastatellaan videolla.

Onnettominta Amandan kauneusihannoinnissa on, että hän oli kuolla rintaleikkauksen komplikaatioihin. Vanhemmat kertovat kuinka kauheaa oli saada soitto teho-osastolta. Äiti ei edes tiennyt silikonioperaatiosta. Amanda on kuitenkin sitä mieltä että hänen rintansa eivät ehkä koskaan voi olla tarpeeksi suuret. Nyt ne ovat kokoa 30 GG. Hän ei lakkaa tavoittelemasta unelmaansa. Vanhempien mielestä hänen pitäisi kääntyä ammattiauttajan puoleen.

Como kaivoi Amandan hätkähdyttävät kuvat esiin. Katso Amandan kuvat ja Barcroftin video alapuolelta.

Funny thing is that i rarely wear low cut shirts or dresses out, I even own just a few😁

Henkilön Amanda Ahola (@officialamandatoy) jakama julkaisu

Just chilling like this😇

Henkilön Amanda Ahola (@officialamandatoy) jakama julkaisu

I was a bunny😊🐰🎃

Henkilön Amanda Ahola (@officialamandatoy) jakama julkaisu

My main account is currently down again😂 I m working on getting it back at the moment🙏🏼

Henkilön Amanda Ahola (@officialamandatoy) jakama julkaisu

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut