Ahdistelivat naista – eivät tienneet huippunyrkkeilijän vaimoksi! Video on karua kertomaa!

06.12.2015

Pikkujouluaikana nakkikioskeilla ja ravintoloissa saattaa syntyä kaikenlaista kähinää, vaikka kaikilla pitäisi teoriassa olla iloinen, jouluinen mieli ja rauha maassa. Moni ottaa turpaansa, ja vieläpä ihan aiheesta.

Kannattaa aina muistaa, että se peruspertiltä näyttävä kaveri ei välttämättä ole ihan mikään peruspertti sittenkään. Siihen lankaan menivät nämä videon kolme miestä.

Uudelleen pikkujouluaikaan viraaliksi noussut klippi tulee Venäjältä. Siinä miehet ovat ahdistelleet yökerhossa naista. Kun heille on huomautettu asiasta, he lähtevätkin uhitteluretkelle. Videolla nähdään kuinka vuorollaan kolme miestä tulee – teatraalisestikin – selvittämään asiaa ahdistellun naisen miehelle.

He eivät tiedä että tämä on huippunyrkkeilijä Nikolai Vlasenko. Mitenkään väkivaltaa ihannoimatta on syytä näyttää, että paha saa palkkansa arvaamattoman nopeasti.

Myöhemmin kolmikko ei ollutkaan enää niin miestä, vaan otti yhteyttä asianajajaan, koska heidän kimppuunsa oli kuulemma käyty. Poliisi ei kuitenkaan lähtenyt tutkimaan tapausta sen enempää, koska valvontakameran tallenne osoittaa Vlasenkon toimineen itsepuolustustarkoituksessa.

Lisää luettavaa