Anne-Mari Bergin idealle omista rockfestareista naureskeltiin – näin kävi!

11.11.2015

KoskenRock järjestettiin Vaajakoskella, Keski-Suomessa ensimmäistä kertaa marraskuun vaihteessa. Idealle festareista jopa vähän hymähdeltiin, sillä järjestäjänä on takavuosina kohumallina tunnetuksi tullut Anne-Mari Berg.

Moni ei kuitenkaan tiedä, että Berg on muusikkosukua ja manageroinut jo pitkään bändejä. KoskenRockin kohdalla kävikin niin, että plussalle jäätiin.

-Idea pienistä uusista festareista onnistui, KoskenRock teki ensimmäisenä vuotenaan voittoa. Ihmisiä oli paikalla Keski-Suomen monista eri kunnista, Anne-Mari myöntää Comolle.

Ilta koostui neljän bändin keikasta, burleskista, tanssitytöistä ja niin edelleen.

Halloweenin vuoksi porukka oli sonnustautunut varsin värikkäästi.

-Olen saanut voitollisen tapahtuman jälkeen yhteydenottoja useammalta eri alan tekijältä lähteä laajentamaan projektia Vaajakoskelta Jyväskylän keskustaan. Tämä on mietinnässä, Berg sanoo.

Tyytyväisyys loistaa naisen kasvoilta, sillä henkilökohtaisesti hän on ottanut isojakin riskejä. Epävakaat ajat loivat myös pilviä taivaalle.

-Erityisesti olen tyytyväinen KoskenRockin esiintyjiin. Meillä ei ollut isoja nimiä, joten porukan saaminen paikan päälle ei ollut itsestäänsevyys. Mutta mitä minulla oli, niin pirun hyviä pumppuja. Oli vauhdikkaat pippalot.

Bergin tarkoituksena on laajentaa managerisegmenttiään. Työn alle on tulossa myös pari uutta bändiä.

 

Lisää luettavaa